Gavà t’inspira comerç | Campanya de Nadal 2021-2022

Un any més, arriben les festes de Nadal i des de l’Ajuntament de Gavà, organitzem diverses accions per promocionar i dinamitzar les empreses i els carrers comercials de la ciutat.

Gavà respira Nadal, respira màgia i respira il·lusió, però també compres! “Gavà t’inspira comerç” és la frase escollida per dinamitzar el teixit comercial, els mercats municipals i la restauració local per aquesta Campanya de Nadal que tindrà lloc del 26 de novembre de 2021 al 5 de gener de 2022. Amb més il·luminació i guarniments nadalencs per acompanyar les compres. No et perdis les accions que tenim preparades per tu!

🅿️ 2 HORES GRATIS DE PARKING PER A LA CLIENTELA | Del 26 de novembre al 5 de gener

2 hores gratis d’estacionament als aparcaments municipals de les places Jaume Balmes i Batista i Roca perquè la clientela pugui fer la compra o un dinar en la restauració local. Els establiments que vulguin descarregar-se el distintiu informatiu de les 2 hores gratis ho poden fer en aquest enllaç.

🎁 MERCAT DE SANT NICASI | Dies 11 i 12 de desembre, a Rambla de Gavà.

Vine a trobar inspiració per als regals d’aquestes festes. Venda de producte artesà i de proximitat, espai infantil i un programa d’activitats per gaudir amb els amics i en família. A més, no et perdis aquest any el Mercat d’Art Jove, a la plaça de J. M. Batista i Roca.

A més a més, no oblidis visitar la nostra plataforma Més que Mai Comerç de Gavà, amb les millors idees de regal i una guia amb els establiments comercials de la ciutat a la qual podràs accedir clicant aquí.

Aquest Nadal, “Gavà t’inspira comerç!”

4️⃣ MOTIUS PER COMPRAR A GAVÀ AQUEST NADAL… I SEMPRE!

  • Perquè ho tens TOT AL TEU ABAST. SI HI HA BOTIGUES, HI HA VIDA: El comerç de proximitat, per ser un element vertebrador i cohesionador social i econòmic, fa que els carrers de Gavà siguin més atractius, més segurs i més vitals. A més, disposes de molta varietat. Ni més ni menys que 1.000 establiments al teu abast!
  • KM 0 I SOSTENIBLE: El comerç local suposa un model econòmic sostenible, ja que genera un menor impacte en la mobilitat, els residus i la petjada de carboni.
  • GENERA FEINA LOCAL: El comerç de proximitat genera activitat econòmica, dinamitza les economies familiars i crea ocupació i llocs de treball.
  • REACTIVACIÓ I TRANSFORMACIÓ: Un sector que després del gran impacte per la crisi sanitària ha sabut adaptar-se i transformar-se.

📅 PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS:

No oblidis unir-te al grup de Facebook “Més que mai” per estar al dia d’activitats, promocions i avantatges d’aquest Nadal a Gavà! Uneix-te aquí!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: