FORMACIÓ | Domina les claus per triomfar a una entrevista per competències (26 de novembre)

Si alguna vegada t’han preguntat a una entrevista de treball: Descriu-me una situació professional on hagis hagut de solucionar un problema amb una companya: què va passar? què vas fer exactament? ” no et perdis aquesta càpsula formativa

En moltes entrevistes s’avaluen situacions laborals viscudes per la persona candidata per analitzar si es posseeixen les competències que requereix el lloc de treball al que s’opta. La premissa d’aquesta forma de seleccionar és que “la millor predicció d’una conducta futura és una conducta passada”. Vols preparar-te una entrevista d’aquestes característiques? Vols conèixer les competències clau més valorades al mon laboral?. Inscriu-te ja!

Per què t’interessa inscriure’t?:

Per entendre com funciona el procés de reclutament i l’entrevista de selecció per competències. Aprofundir en les diferents tipus de competències personals i la forma d’evidenciar-les en una entrevista de treball per tal que la persona entrevistadora identifiqui la competència que vol avaluar.

Continguts

  • Definir els diferents tipus de competències
  • Aprofundir en el Model ISFOL: competències de base, tècnico-professionals, i transversals
  • Treballar la selecció i l’entrevista per competències
  • Identificar les competències personals i com evidenciar-les a l’entrevista
  • Com preparar-se l’entrevista: fases, preguntes habituals…
  • Enllaços i recursos

Calendari i modalitat

Divendres 26 de novembre de 2021 de 10’00h a 12’00 h, en modalitat virtual.

Adreçada a

Persones en situació d’atur i/o situació de millora de feina, inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació, amb interès d’aprofundir en el coneixement dels fonaments de l’entrevista de selecció per competències. Aquesta formació està emmarcada a les accions desenvolupades des del Club de Feina.

Formadores

A càrrec de Nayra Pañella tècnica d’Ocupació de l’Ajuntament de Gavà i Elisa Muñoz, tècnica de l’equip del Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg de Gavà.

Inscripcions

A l’hora d’inscriure’t, polsa el botó verd de sota Vull inscriure’m!

Un cop dins, si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Tens dubtes? Contacta amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg, al 93 263 91 20 o al cso@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: