El SOC destina 125 milions d’euros a subvencionar contractes a joves

En les pròximes setmanes s’obrirà la convocatòria que permetrà a empreses, autònoms i cooperatives de treball associat sol·licitar l’ajuda per contractar joves durant un any.

Es preveu la contractació de més de 5.500 persones menors de 30 anys a l’atur.

Durant aquest últim trimestre, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) oferirà ajudes per un valor total de 125 milions d’euros a empreses, autònoms i cooperatives de treball associat per a la contractació de persones menors de 30 anys durant un any i a jornada completa. La meitat del pressupost (62,5 milions d’euros) es destinarà específicament a contractes en pràctiques per a joves amb formació (ja sigui títol universitari, cicles formatius de grau mitjà, superior o equivalents o certificats de professionalitat), i l’altra meitat, a contractes per a joves que no poden subscriure un contracte de pràctiques. En total, es preveu la contractació de més de 5.500 persones joves a l’atur.

SOC JOVE INTERESSAT/DA A TREBALLAR

Les persones joves en situació d’atur de Gavà interessades a ser contractades dins d’aquests programes cal que contacteu amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg, al telèfon 932 63 91 20 o al correu cso@gava.cat.

Els requisits són tenir entre 16 i 29 anys i estar inscrits al SOC com a demandant d’ocupació no ocupat. Tota la informació en aquesta web.

SOC EMPRESA INTERESSADA A CONTRACTAR

Quant a les empreses, autònoms i cooperatives de treball associat que vulguin contractar un treballador jove amb l’ajuda econòmica del SOC, hauran d’estar constituïdes legalment i amb establiment operatiu a Catalunya. Les empreses també podran sol·licitar la bonificació de contractes a joves de manera retroactiva, fins un mes abans de la publicació de la convocatòria de les subvencions.

Per sol·licitar l’ajuda a la contractació hauran de presentar la sol·licitud, segons models normalitzats, i seguint les indicacions que estaran disponibles a l’espai Tràmits de la Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya i el Canal Empresa, concretament buscant «Foment de l’ocupació i la contractació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya» al cercador de tràmits.

L’ajuda es podrà sol·licitar a partir de la publicació de les convocatòries, prevista per a les pròximes setmanes. La informació serà consultable a la web del SOC.

Font: Servei Públic d’Ocupació de Catalunya

Tens dubtes? Contacta amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg, al 93 263 91 20 o al cso@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: