Eliminació de les mesures restrictives per a la restauració

Des d’avui divendres, 15 d’octubre de 2021,  decauen totes les mesures restrictives que afectaven, fins el moment i entre d’altres sectors, al de la restauració.

D’acord amb la publicació del DOGC SLT/3090/2021a partir d’avui divendres i, gràcies a una millora de la situació epidemiològica, decauen totes les mesures restrictives que afectaven, fins el moment i entre d’altres sectors, al de la restauració.

Pel que fa a la restauració la nova situació contempla:

  • Restablir l’horari de tancament, recuperant l’horari normal pre-covid (fins les 2.30 h. en bars i restaurants ampliat a mitja hora més per a festius i vespres, o segons horari establert en la llicència).
  • Recuperar l’aforament. tant en l’interior com l’exterior de l’establiment al 100%.
  • Desaparició de la limitació de grups de fins a 10 persones per taula.
  • Desaparició de la distància mínima obligatòria entre taules.

En relació a l’ocupació de la via pública per a la instal·lació de terrasses amb taules i cadires, el restabliment de la normalitat implica que les superfícies a ocupar pels establiments hauran de tornar a ser les autoritzades anteriorment a la pandèmia. Per tant:

  • Les terrasses s’han d’adaptar a la situació aprovada al 2019 en relació a la superfície a ocupar.
  • Tots els materials de les terrasses (taules, cadires, para-sols etc.) que no siguin utilitzats s’han de retirar de l’espai públic – via pública.

Recordeu que, tal com us indicàvem en aquesta entrada, l’Ajuntament de Gavà va ampliar amb caràcter excepcional i provisional les terrasses de bars i restaurants fins a un màxim del doble de la superfície autoritzada, condicionades al compliment de les mesures de seguretat sanitària, per tal de recolzar al sector de la hostaleria durant els mesos de pandèmia.

Tot i aquest nou inici de normalitat, cal recordar que s’han de mantenir el compliment de les mesures d’higiene i ús de la mascareta en espais interiors o en els exteriors si hi ha aglomeracions que no permetin mantenir una distància de seguretat, tal i com estableix la normativa estatal.

Per qualsevol dubte sobre la normativa que afecta al vostre sector o qualsevol altre tipus de consulta que pugui ser d’utilitat pel vostre negoci, podeu contactar amb el departament de Comerç, Turisme i Fires al telèfon 93 263 91 43 o al correu comercifires@gava.cat 

Per a més informació:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: