L’Ajuntament licita l’última parada lliure de MercaGavà

La primera oferta que compleixi els requisits de la licitació podrà resultar adjudicatària de l’últim lloc disponible al Mercat

Amb una alta afluència de clientela, MercaGavà compta amb 23 parades actives i suma més de 30 anys de servei.

L’Ajuntament de Gavà continua apostant per incentivar la creació de negocis i el teixit comercial de la ciutat. Per això, acaba d’anunciar la licitació de l’última parada disponible a MercaGavà, de 23,75 m² de superfície i amb un preu de sortida de 862,35€ al semestre.,

Respecte a les últimes concessions, fa unes setmanes l’Ajuntament adjudicava el lot 1, consistent en una parada de 42.20 m2. Ara, es troba en fase d’adjudicació directa de la darrera parada disponible, pertanyent al Lot 2.

El termini de presentació d’ofertes finalitza el 7 de juliol de 2022. La primera oferta que compleixi els requisits de la licitació podrà resultar adjudicatària d’aquest últim lloc disponible a MercaGavà.

Les persones interessades poden contactar directament amb el departament de Mercats Municipals de l’Ajuntament per a més informació.

Un mercat consolidat

Amb una alta afluència de clients, MercaGavà compta amb 23 parades actives i suma més de 30 anys de servei. Des de novembre de 2020, incorpora el seu servei de venda en línia, que facilita les compres a distància, amb molt bona acollida entre els seus clients.

A més a més, disposa de zona logística pròpia i dels serveis més avançats en climatització, wifi, dinamització comercial, xarxes socials pròpies i control d’aforament digitalitzat. L’àmplia oferta i qualitat dels seus productes de proximitat, el seu fàcil accés i l’aparcament el consoliden com un referent per a totes les famílies.

Per a més informació, contacteu amb el departament de Mercats de l’Ajuntament de Gavà, al telèfon 93 293 91 00 (ext. 9196) o al correu mercatsdegava@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: