FORMACIÓ | Mètode 888 per a joves en recerca de feina: 8 esglaons, 8 actituds i 8 competències imprescindibles per trobar feina (octubre i novembre)

Iniciativa, autoconfiança, comunicació, empatia, negociació, lideratge, treball en equip i cooperació. Domines les competències clau més valorades per les empreses a l’hora d’accedir a un lloc de treball? En aquesta formació et donem les coordenades per decidir el camí que vols seguir.

Tens menys de 30 anys i vols conèixer les competències clau més valorades al món laboral? Vols aprofundir en l’autoconeixement i el descobriment de les habilitats personals? T’has preguntat alguna vegada com et poden ajudar les teves actituds a definir l’objectiu professional?

Objectius

Facilitar al jovent l’autoconeixement i el descobriment de les competències i habilitats més valorades a l’hora d’accedir a un lloc de treball. A més d’aconseguir prendre consciència dels punts forts i els que s’han de millorar per incidir en la pròpia ocupabilitat.

Contingut

A través de dinàmiques participatives i fragments de pel·lícules, es treballarà:

  • Iniciativa: Capacitat per identificar els problemes i les oportunitats, posar en marxa accions per donar una resposta efectiva i ser capaç d’aportar idees i solucions.
  • Autoconfiança: Convenciment de tenir capacitat de dur a terme una tasca amb èxit.
  • Comunicació: Capacitat de transmetre i compatir la informació.
  • Empatia: Entendre les inquietuds de les altres persones.
  • Negociació: Desenvolupament de l’habilitat per fer coincidir criteris diferents.
  • Lideratge: El rol de líder “positiu” i desemmascarant les persones “tòxiques”.
  • Treball en equip i cooperació: Predisposició per treballar en equip . Actitud positiva i dinàmica d’ajut vers els altres. Compartir informació amb la resta de companys.

Adreçada a

Persones en situació d’atur i/o situació de millora de feina, inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació, menors de 30 anys i interès d’aprofundir en el coneixement de les competències clau més valorades en el món laboral.

Aquesta formació està emmarcada a les accions desenvolupades des del Club de Feina.

Persones formadores

A càrrec de formadora Gisela Corral de la consultora Iniciatives i Programes i Elisa Muñoz, tècnica de l’equip del Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg de Gavà.

Calendari i modalitat

Dimecres 27, divendres 29 d’octubre i dimarts 2 de novembre de 2021 de 9.30 h a 13.30 h, en modalitat virtual. 12 hores de formació.

Inscripcions

A l’hora d’inscriure’t, polsa el botó verd de sota Vull inscriure’m! 

Un cop dins, si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Tens dubtes? Contacta amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg, al 93 263 91 20 o al cso@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: