FORMACIÓ | Esprem Gmail i Google en la cerca de feina (21 i 23 de setembre de 2021)

Apunta’t i assabenta’t de tot el potencial que t’ofereix l’univers Google a l’hora de buscar feina, compartir informació i comunicar-te amb les empreses.

El món de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) es troba actualment en una etapa de màxima expansió. En aquest context, Google ofereix tota una sèrie d’eines bàsiques per navegar, comunicar-nos i compartir documents. L’univers Google Drive obre noves portes a les persones que cerquen feina i l’eina de correu electrònic Gmail pot ser clau per enviar missatges a les empreses.

En aquesta càpsula descobriràs com les aplicacions Google et permet: cercar ofertes laborals, crear comptes de correu Gmail, utilitzar Youtube per accedir a notícies, gestionar la teva xarxa de contactes, entre altres moltes opcions.

Continguts

  • Google per cercar feina, com i on cercar les ofertes de treball
  • Creació i utilitats d’un compte de correu Gmail
  • Utilitats de les aplicacions My Bussines, Youtube, Maps, Google Earth, etc…
  • Funcionament del Drive: creació i edició de documents, emmagatzemar i compartir informació, fer presentacions Slides, etc…
  • Altres opcions de gestió: Calendar, Fotos, Google+, Traductor, etc..

Les sessions seran molt pràctiques i participatives. Les explicacions s’aniran fent a mesura que realitzis les pràctiques que la docent vagi explicant. Durant les dues sessions la formadora solucionarà possibles dubtes que puguin sorgir en l’aplicació de la informació apresa.

Adreçada a:

Persones en situació d’atur i/o situació de millora de feina, inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació, amb interès d’aprofundir en el coneixement de la utilització de les aplicacions Google Drive per la recerca de feina.

Aquesta formació està emmarcada a les accions desenvolupades des del Club de Feina.

Persones formadores

A càrrec de la formadora i orientadora Montse Ros Olivas i de la tècnica de l’equip del Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg de l’Ajuntament de Gavà, Elisa Muñoz.

Calendari

Dimarts 21 i dijous 23 de setembre, de 10 a 13 h, en modalitat virtual.

Inscripcions

A l’hora d’inscriure’t, polsa el botó verd de sota Vull inscriure’m! 

Un cop dins, si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual. Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Tens dubtes? Contacta amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg, al 93 263 91 20 o al cso@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: