Apunta’t als tallers de turisme de la Cambra de Comerç de Barcelona (setembre i novembre 2021)

A partir de setembre podràs accedir a sessions pràctiques per millorar la gestió de negocis i destinacions, així com per adquirir tècniques per la millora de la competitivitat d’activitats del sector turístic.

El turisme és un dels sectors més dinàmics de l’economia; dona cabuda a un ampli ventall d’oportunitats de disseny i implantació de productes i canals diferenciadors que responen a tipologies de consum lligades als nous estils de vida.

Els Tallers de turisme impartits per la Cambra de Barcelona s’adrecen a professionals del sector i, més específicament, a responsables i a tècnics d’atenció al client, i serveixen per adquirir tècniques per a la millora el posicionament competitiu d’organitzacions públiques i privades, així com de destinacions turístiques. Ajuden a conèixer aspectes pràctics d’aspectes diversos que incideixen en la gestió del negoci turístic, com ara màrqueting i reputació en línia, sostenibilitat, gestió de clients, i un llarg etcètera.

Aquests tallers pràctics grupals tenen una duració d’entre 1,5 i 4 hores, i s’organitzen als matins o a les tardes.

Tens dubtes? Contacta amb la Cambra de Comerç de Barcelona clicant aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: