Tant si ets un empresari/a i vols aportar el teu coneixement com si ets una empresa que travessa dificultats, SOS Mentoring és per tu!

Inscriu-te a les properes sessions informatives dels dies 6 i 7 de setembre de 2021

Voluntariat que salva empreses!

La crisi derivada de la pandèmia de la COVID-19 segueix posant en risc la continuïtat de les activitats de molts petits negocis i de molts llocs de treball.

És per això que el Centre de Serveis a l’Empresa de l’Ajuntament de Gavà s’ha sumat a SOS Mentoring, una iniciativa de la Fundació Autoocupació que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Què és SOS Mentoring?

És un procés d’acompanyament personalitzat en el qual els/les mentors/es voluntaris/àries comparteixen el seu temps i la seva experiència amb petites empreses amb dificultats, ajudant-los a diagnosticar bé la situació dels seus negocis i a elaborar i implementar un pla de reactivació per a fer front a les conseqüències de la crisi derivada de la Covid-19.

Sabies què…? El CSE busca l’empresa mentora que millor s’adapti a l’empresa emprenedora en dificultats. El programa té una durada de 3 mesos i ja ha ajudat negocis com el de la coach Cristina Peiró. Mira la seva entrevista fent clic aquí!

Properes sessions informatives

Si tens una petita empresa i estàs en una situació de dificultat, pots participar com a beneficiari/ària. Inscriu-te a la propera sessió informativa que tindrà lloc dilluns 6 de setembre de 2021 de 15.30 a 16.30 h.

I, si ets empresari/ària o directiu/iva amb experiència i amb voluntat d’ajudar, pots participar com a mentor/a. Inscriu-te a la propera sessió informativa que tindrà lloc dimarts 7 de setembre de 2021 de 16 a 17h 

SOS Mentoring en xifres

Durant el segon semestre de 2020, l’acció de SOS Mentoring a la província de Barcelona, va ajudar a 145 empreses a mantenir les seves activitats, salvaguardant 404 llocs de treball, amb el suport de 126 mentors voluntaris. Enguany aquesta iniciativa pretén ajudar a reactivar 200 empreses i a mantenir 600 llocs de treball! T’hi sumes?

SOS Mentoring és possible a Gavà gràcies al Centre de Serveis a l’Empresa, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i la Fundació Autoocupació.

Per saber-ne més, mira aquest vídeo!

T’agradaria ser mentor/a i aportar la teva experiència? O dirigeixes una empresa amb dificultats a causa de la COVID i necesites suport? Si ets un d’aquests perfils, contacta amb el Centre de Serveis a l’Empresa, al T. 93 633 34 50 o al correu cse@gava.cat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: