L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) obre una convocatòria d’ajuts a nous projectes de l’economia social i solidària

CONVOCATÒRIA OBERTA DEL 17 DE JUNY AL 29 DE JULIOL.

Preveu donar suport a 20 projectes col·laboratius de nova creació amb una quantia de fins a 6.000€

L’Àrea Metropolitana de Barcelona obre la tercera convocatòria d’ajuts a noves activitats econòmiques i projectes en l’àmbit de l’economia cooperativa, social i solidària. En conjunt, la convocatòria compta amb un pressupost de 100.000€, i l’import dels ajuts pot cobrir el 80% del cost de les despeses subvencionables, fins a un màxim de 6.000€.

Se’n poden beneficiar associacions, fundacions, cooperatives, societats laborals, mutualitats, empreses d’inserció, centres especials de treball o persones físiques o jurídiques en procés de constitució d’una cooperativa, donades d’alta de l’IAE. Amb l’objectiu d’equilibrar la distribució dels recursos, s’estableix una limitació de sis entitats beneficiàries per municipi.

Els principals criteris de valoració són la viabilitat tècnica i econòmica del projecte, el grau d’innovació i que la nova activitat o projecte sigui d’alguns dels següents àmbits:

  • Cohesió social: per reduir els efectes de la COVID19 en col·lectius desfavorits
  • Transició verda: per reduir o eliminar les causes del canvi climàtic, noves energies, eficiència, economia circular, circuits curts agroalimentaris
  • Digitalització: per facilitar eines i serveis per la digitalització de l’economia

Termini de presentació de sol·licituds

Des del 17 de juny de 2021 fins al 29 de juliol de 2021 i s’han de tramitar a través d’instància genèrica per registre electrònic al portal de tràmits de l’AMB, adjuntant la documentació que s’indica a les bases reguladores i la convocatòria.

Documentació d’interès

En cas de dubtes podeu trucar al Centre de Serveis a les Empreses, al 93 633 34 50 o enviar un correu electrònic a la direcció cse@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: