L’Ajuntament de Gavà contracta 8 dones per a donar suport als controls d’accessos a la zona marítima i informar de les mesures Covid

Es tracta d’un projecte ocupacional adreçat específicament a col·lectius que pateixen alts índexs d’atur, com és el cas de les dones joves.

L’Ajuntament de Gavà ha contractat un equip de 8 dones per a donar suport al control d’accessos de la zona marítima i facilitar informació sobre mesures de seguretat vinculades a la Covid. El dispositiu, supervisat per la Policia Local, va iniciar la seva actuació el 12 de juny i serà present tota la temporada d’estiu, en horari de dilluns a diumenge de 8 a 21 hores.

L’objectiu és garantir la seguretat de l’entorn i de totes les persones que visiten el barri marítim, zona que experimenta gran afluència a l’estiu, vetllar per l’acompliment de les mesures Covid, i així poder gaudir d’un temps d’esbarjo de qualitat.

Així, aquestes joves informaran sobre les distàncies de seguretat: 2 metres entre banyistes i entre tovalloles i 4 metres entre para-sols. També incidiran en  l’obligatorietat de mantenir una distància interpersonal, de com a mínim 2 metres a la sorra, aigua, passejos, entrada a accessos i dutxes, a més de deixar 6 metres lliures des de la línia d’aigua.

Una oportunitat per a les dones joves

Entre els requisits que havien de complir les persones aspirants per accedir a aquesta contractació destacaven el fet de residir a Gavà, ser dona d’entre 16 i 30 anys i estar en situació d’atur, a més de disposar d’una formació mínima d’ESO o equivalent o superior.

Aquesta iniciativa se suma a d’altres que duu a terme l’Ajuntament de Gavà per incidir en aquells col·lectius amb més dificultat per accedir a una feina i es troben més afectats per l’atur. En aquests cas, l’actuació s’adreça a persones amb doble obstacle d’inserció: ser dona i ser jove.

El projecte “Actuacions informatives vinculades a les mesures preventives de la Covid-19 en la zona marítima de Gavà” està cofinançat per l’Ajuntament de Gavà i el Consell Comarcal del Baix Llobregat en el marc del Programa Feminista (PRF) del Programa Comarcal de Suport per un Nou Impuls Econòmic i Social.

Una platja destacable

La platja de Gavà està reconeguda amb els màxims distintius: la Bandera Blava, el compromís de sostenibilitat Biosphere, la Q de Qualitat Turística i la bandera Ecoplayas.

  • Per saber-ne més de la platja de Gavà clica aquí.
  • Descarrega’t el plànol turístic de Gavà aquí

Les ofertes de feina de Gavà al teu abast!

Si t’interessa rebre informació d’oportunitats laborals com aquesta, inscriu-te a la nostra borsa de treball o segueix-nos a les xarxes de Gavà Impulsa a Facebook, Twitter o Linkedin per veure les últimes ofertes d’ocupació!

May be an image of text

Dubtes? Contacta amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg, al 93 263 91 20 o al correu cso@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: