Últimes 5 places per fer “El Camino Creativo”: desenvolupa un pla de negoci alhora que recorres el Camí de Santiago

Una iniciativa que pots fer presencialment o en línia! A més, l’Ajuntament de Gavà ofereix un any d’allotjament a l’Starting (domiciliació d’empresa, espai coworking o viver d’empresa) gratuït per a aquelles persones emprenedores (nacionals o internacionals) que siguin seleccionades per realitzar “El Camino Creativo”, sempre que estableixin la seu social dels seus negocis a Gavà.

Si la cultura i la creativitat són un valor clau en la teva iniciativa emprenedora, aquesta proposta t’interessa!

Què és?

“El Camino Creativo XACOBEO21 Emprende!” és un projecte per a persones emprenedores creatives que té per objectiu ajudar els participants a desenvolupar un pla d’empresa al temps que recorren el Camí de Santiago.

Compta amb dues versions. La versió llarga que va de Madrid a Santiago de Compostel·la. I la versió curta, és la que s’ofereix en aquesta primera convocatòria i discorre per les 4 províncies gallegues, en les 10 Etapes del Camí d’Hivern. La durada total és de 20 dies i 263 km. Inclou el desenvolupament de tallers i activitats lúdiques i culturals. “El Camino Creativo” en aquesta primera convocatòria es realitzarà del 5 al 25 de juliol de 2021.

A qui s’adreça?

La convocatòria s’adreça a “Persones emprenedores creatives”, en aquest sentit, es refereix a qualsevol emprenedor/a de qualsevol sector econòmic, nacional o internacional, sempre que en el seu pla d’empresa utilitzi la cultura de manera transversal per generar valor afegit diferenciador al seu negoci, promogui una reestructuració de la seva empresa o un diversificació de la seva cartera de negocis, o bé, posi en marxa una idea nova emprenedora en el sector de la creativitat o de les indústries creatives (ICCs).

Sol·licituds

S’ofereixen en aquesta convocatòria pública fins a 20 places presencials i 40 places virtuals que podran seguir els tallers en directe. Ara mateix, queden només lliures 5 places presencials i 20 virtuals. Les sol·licituds s’enviaran telemàticament a través del web propi de la iniciativa www.elcaminocreativodesantiago.es

Gavà, també implicada a la iniciativa

L‘Ajuntament de Gavà ofereix un any d’allotjament a l’Starting (domiciliació d’empresa, espai coworking o viver d’empresa) gratuït per a aquelles persones emprenedores (nacionals o internacionals) que siguin seleccionades per realitzar “El Camino Creativo”, sempre que estableixin la seu social dels seus negocis a Gavà.

Si la cultura i la creativitat són un valor clau en la teva iniciativa emprenedora, inscriu-te!

Necessites més informació? Contacta amb el Centre de Serveis a l’Empresa de Gavà al 93 633 34 50 o al correu cse@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: