FORMACIÓ | Excel aplicat a l’empresa: nivell mitjà (del 6 al 9 de juliol de 2021)

Fes un pas més amb Microsoft Excel i aprofundeix amb les seves eines. A més, coneix la formulació més emprada en sectors com l’administratiu, el logístic i el comercial i treu-li el potencial que necessites.

Objectiu

Dominar les eines que ofereix Ms. Excel, entendre la sintaxi i poder elaborar fórmules pròpies que s’adaptin a les necessitats professionals personals.

Adreçat a

Persones emprenedores i professionals que necessiten ampliar coneixements en l’eina ofimàtica Ms. Excel i millorar les seves competències en el seu àmbit professional.

Continguts

  • Formulació (I): Estadística, Text i Condicionals Simples: Treballar fórmules estadístiques, de text i condicionals simples que ajuden a analitzar dades i extreure’n les conclusions pertinents.
  • Formulació (II): Condicionals Compostos I/O i Format Condicional: Filtrar dades tot basant-nos en condicions preestablertes i ressaltar els resultats finals amb formats i estils personalitzats.
  • Autofiltres, Subtotals i Gràfics: Seleccionar dades segons uns criteris prèviament establerts; realitzar càlculs i gràfics que optimitzin les dades i millorin la seva presentació.
  • Taules i Gràfics Dinàmics: Crear i analitzar taules i gràfiques interactives creades a partir de BDD d’Access o del mateix Ms. Excel.

Metodologia

Exposició de temes teòrics acompanyats de material de suport en format digital. Permetrà a l’alumnat posar-los en pràctica mitjançant diferents activitats proposades durant les sessions.

Aquest treball sincrònic en línia permetrà a l’alumnat resoldre els dubtes que sorgeixin durant la seva realització, mitjançant la posada en comú amb la formadora/experta i la resta del grup.

L’alumnat disposarà del material necessari per a la realització del curs (manuals teòrics, vídeos explicatius, activitats per realitzar durant les sessions teòriques, així com webgrafia útil per a l’ampliació de coneixements sobre Ms. Excel més enllà dels exposats durant el curs).

Requisits

  • És indispensable que els alumnes ja coneguin Ms. Excel, que hagin treballat les opcions bàsiques del programa i que coneguin com elaborar operacions bàsiques (suma, resta, percentatges, referències) i com tractar el format (columnes, fileres, disseny…etc).
  • Tenir un compte de gmail o bé crear un compte de gmail específic per aquest curs amb dades reals (nom i cognoms)

Requisits recomanables (no imprescindibles)

  • Tenir instal·lat MS Excel 2007 o superior (NO serveix Open Office o Libre Office)-  PC o portàtil. No és recomanable ni tauletes ni mòbils donat que el programari Ms. Excel en aplicacions mòbils no és el mateix que en les fixes i no tenen totes les opcions instal·lades (especialment en un curs com aquest amb taules o gràfics dinàmics).
  • Webcam i micro. És important per la interactuació.

Formadora

Iolanda López, llicenciada en filologia per la UB, certificada com a especialista per Microsoft i formadora en Tecnologies de la Comunicació, disseny web, multimèdia i google analítics amb postgrau com a Community manager.

Calendari

La formació, de 10h de durada, es realitzarà en 4 sessions els dies 6, 7, 8 i 9 de juliol de 9.30 a 12h., en modalitat virtual. Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual. Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Inscripcions

Per inscriure’t, clica al botó verd de sota “Vull inscriure’m” i accediràs a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu on voldràs que t’enviem l’enllaç per accedir a l’aula virtual de la formació.

Una vegada formalitzada la teva inscripció, ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual. Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Tens dubtes? Contacta’ns al 93 633 34 50 o al correu cse@gava.cat (Centre de Serveis a l’Empresa, Gavà)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: