FORMACIÓ | Linkedin, treu tot el potencial a la millor xarxa de contactes que existeix!

Tens un perfil a Linkedin potent per establir una bona xarxa de contactes i obrir les portes a noves sinèrgies i negocis? Treu tot el potencial a Linkedin amb aquest curs de la mà de Rosaura Alastruey, una de les millors expertes del moment en aquesta xarxa.

Què és Linkedin?

LinkedIn ha esdevingut ja una potent eina de networking per establir contacte, crear relacions, fer propostes… i, en definitiva, poder generar negoci per persones emprenedores i empreses. 756 milions de persones usuàries registrades a nivell mundial, de les quals 13 milions es troben al nostre país.

Aquest gran directori de professionals del s. XXI, tot i els seus 18 anys de vida, és encara una eina força desconeguda i, podríem afegir, “mal utilitzada”. En aquesta formació treballarem a fons l’eina digital Linkedin com a potent xarxa professional.

Adreçat a:

Persones emprenedores de tots els àmbits professionals que vulguin conèixer com treure-li molt més profit a Linkedin.

Continguts

  • Situem-nos: coneixem les dades exponencials
  • El perfil personal, el teu diamant en brut: li donem “brillantor”?
  • I el perfil d’empresa: te l’has plantejat com emprenedor/a?
  • 10 consells avançats per treure-li el màxim profit

Formadora:

Rosaura Alastruey, és llicenciada en Publicitat i RRPP amb programes d’Habilitats Directives i Lideratge per prestigioses escoles de negocis com ESADE I IESE. Investigadora, conferenciant i professora en prestigioses escoles de negoci. L’any 2004 realitza un inspirador viatge a Silicon Valley que li permet conèixer el networking en el seu estat més pur com a estratègica disciplina i les (noves) eines digitals de manera pionera, com LinkedIn, a la qual s’uneix en aquest mateix any, molt abans fins i tot de que fos conegut al nostre país.  A més a més, porta ja més de 15 anys difonent la utilitat del networking professional.

Calendari:

La formació, de 5 hores de durada, es realitzarà en 2 sessions els dies 15 i 17 de juny, de 9.30 a 12h, en modalitat virtual.

Inscripcions:

Per inscriure’t, clica al botó verd de sota “Vull inscriure’m” i accediràs a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu on voldràs que t’enviem l’enllaç per accedir a l’aula virtual de la formació.

Una vegada formalitzada la teva inscripció, ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual. Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Aquesta formació forma part del programa supramunicipal entre els Ajuntaments de Gavà, Castelldefels i Viladecans, i està subvencionada per la Diputació de Barcelona. 

Tens dubtes? Contacta’ns al 93 633 34 50 o al correu cse@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: