Programa per al creixement i competitivitat de l’empresa artesana: oberta la convocatòria d’una nova línia de subvencions.

Desenvolupes activitats incloses en el Repertori de famílies d’oficis artesans? Convocatòria oberta fins dissabte 15 de juny.

Objectiu

Potenciar el creixement i la competitivitat del sector de l’artesania, donant suport a la seva transformació digital i a la comercialització, així com reforçar l’estructura de les empreses artesanes, dotant-les d’eines per a la infraestructura, gestió i processos de producció.

Qui se’n pot beneficiar?

Les persones autònomes i empreses que desenvolupin activitats incloses en el Repertori de famílies d’oficis artesans publicat a l’annex del Decret 182/2014, de 30 de desembre, sobre l’activitat artesanal.

Quin és el període de sol·licitud de les subvencions?

A partir del 12 de maig i fins el dia 15 de juny de 2021, ambdós inclosos

Com es tramita la sol·licitud?

La presentació de sol·licituds ha de ser de forma telemàtica. Per fer el tràmit podeu accedir en l’enllaç següent o a la secció Tràmits del menú de navegació

Quines despeses SÍ són subvencionables?

  • Inversions en transformació digital per fomentar la creació de sistemes de venda en línia i la seva logística: creació de la pàgina web i comerç online, alta i gestió dels perfils corporatius a les principals xarxes socials, contractació de serveis externs de community management, consultoria, actuacions de màrqueting digital.
  • Actuacions de comercialització, promoció i difusió (físiques i/o en línia), com fires, exposicions i concursos (nacionals i internacionals), vídeos promocionals, contractació de serveis professionals per a la penetració en nous mercats (agents, representants) i serveis de branding.
  • Actuacions de consolidació de l’estructura, com adquisició o reparació de maquinària (imprescindible que la reparació la realitzi una empresa especialitzada), equips de suport i programari per a la millora de la producció, la gestió i el disseny de productes, contractació d’estudis de disseny per a l’elaboració de noves col·leccions de producte, despeses fixes d’estructura (com lloguers i subministres) i adquisició de matèria primera a proveïdors externs.

Quines despeses NO són subvencionables?

  • Despeses salarials
  • Amortitzacions i rentings
  • Despeses de viatges tals com: bitllets d’avió, dietes, hotels, etc.
  • Qualsevol despesa de caràcter intern, que no compti amb una factura emesa per part d’un tercer.
  • Les despeses establertes a la base 5 de l’annex 1 de les bases generals – com a no subvencionables.

Quina és la quantia de la subvenció?

El 100% de les despeses subvencionables, amb una quantitat màxima de 2.000 €.

On puc consultar les bases i la convocatòria?

Podeu accedir a la següent informació:

Necessites més informació? Contacta amb el Centre de Serveis a l’Empresa de Gavà al 93 633 34 50 o al correu cse@gava.cat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: