FORMACIÓ | Com aconseguir liderar el meu canvi professional?

FORMACIÓ JA REALITZADA

Te l’has perdut? Subscriu-te al nostre servei d’avisos per WhatsApp i assabenta’t de les properes formacions i les ofertes d’ocupació. Dona’t d’alta aquí: https://bit.ly/MésInfoServeiWhatsApp

Objectiu

Facilitar l’autoconeixement i el descobriment de les habilitats per definir un bon objectiu professional i aconseguir-lo amb el disseny d’un bon pla d’acció. A més, prendre consciència del moment que vius, traçar un pla, gestionar les actituds, aportar valor i liderar el futur.

Objectius específics

  • Descobrir què és important per a mi (principis i valors), què vull aconseguir (desitjos i necessitats) i de quin potencial disposo per a fer-lo, mitjançant tècniques de coaching personal. Amb reflexions i exercicis molt pràctics.
  • Reforçar l’autoconcepte, l’autoconfiança i l’ autoestima com a part del potencial intern que tothom disposem.

Requisits

Formació adreçada a persones en situació d’atur, inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació que tinguin interès a aprofundir sobre l’actual mercat laboral, que vulguin millorar la seva capacitat per a identificar i gestionar les seves emocions i promoure l’autoconeixement i desenvolupar un poder personal que faciliti l’assoliment d’objectius.

Contingut

  • Re-coneixement del teu Jo Professional
  • El teu repte professional a l’era digital
  • Crear una marca digital
  • Definir el teu pla d’acció amb recursos per aconseguir-ho

Formadora

A càrrec de Laura Cespedosa Cañada consultora en Transformació Digital i Cultural, Coach de Carrera i Formadora.

Calendari i inscripcions

Aquesta formació, de 8 hores de durada, es realitzarà els dies 19, 21, 26 i 28 de maig de 2021, de 9.30 a 11.30 h., en modalitat virtual.

A l’hora d’inscriure’t, si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual. Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Tens dubtes? Contacta’ns al 93 263 91 20 o al cso@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: