CÀPSULA FORMATIVA | Seguretat Privada i Serveis Auxiliars/Control d’Accessos

FORMACIÓ JA REALITZADA

Te l’has perdut? Subscriu-te al nostre servei d’avisos per WhatsApp i assabenta’t de les properes formacions i les ofertes d’ocupació. Dona’t d’alta aquí: https://bit.ly/MésInfoServeiWhatsApp

Un dels perfils presents al sector és el d’auxiliar de serveis: professionals d’assistència que, principalment, duen a terme tasques complementàries i necessàries pel bon funcionament del servei. Aquestes ocupacions requereixen una formació relativament curta, i hi pot accedir un perfil molt variat de persones.

Objectius

Conèixer els principals perfils professionals, així com els requisits i formació necessària per poder-hi accedir. Explicarem l’experiència de l’Ajuntament de Gavà, amb programes de formació i ocupació que hi han fet incidència i compartirem recursos formatius i laborals d’interès per accedir a aquest sector laboral.

Requisits

Aquesta càpsula s’adreça a persones en situació d’atur, inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació que tinguin interès a aprofundir sobre aquest sector.

Contingut

  • Vigilant de Seguretat: característiques de l’ocupació, requisits d’accés, competències, formació. Situació del mercat laboral.
  • Auxiliar de Serveis/Control d’accessos. Característiques de l’ocupació, situació al mercat laboral.
  • El projecte d’ocupació juvenil Singulars amb el CP Vigilant de Seguretat. L’experiència de Gavà.
  • Recursos d’interès.

Formadors

A càrrec de David Pradal, soci de l’empresa Sinergia Team & Training i de Luis Miguel Muñoz, tècnic de l’equip del Centre de Serveis per a l’Ocupació – CSO Rosa Luxemburg.

Calendari

La càpsula tindrà lloc dimarts 4 de maig, de 10 a 12h., en modalitat virtual (plataforma Zoom).

A l’hora d’inscriure’t, si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual. Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Tens dubtes? Contacta’ns al 93 263 91 20 o al cso@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: