Plans de foment de l’ocupació de l’Ajuntament de Gavà: 8 contractacions per a persones en situació d’atur de Gavà

L’Ajuntament de Gavà ha dut a terme les noves edicions del programa Contractes en pràctiques de Garantia Juvenil, Treball i Formació – Dona i Treball als Barris. Això ha suposat una oportunitat laboral per a 8 persones en situació d’atur de Gavà, que s’han incorporant entre finals de 2019 i principis de 2020.

A aquestes s’hi sumen les 14 persones ja contractades en el marc de programes iniciats aquest darrer semestre de 2020: 7 agents cívics per al control d’aforament i equipaments públics, 4 auxiliars d’administració (Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals de l’AMB i Programa Treball i Formació adreçat a persones majors de 45 anys, respectivament) i 3 subalterns (Programa Treball i Formació adreçat a persones que es van quedar en situació d’atur arran de la crisi socioeconòmica causada per la covid19)

Programa Joves en pràctiques: 1 jove en situació d’atur, durant un període de 6 mesos, que donà suport al departament d’infromàtica de l’Ajuntament, amb l’objectiu que adquireixi aptituds i es desenvolupi professionalment, fent front a la situació actual de desocupació juvenil. Aquest programa es porta a terme cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

Programa Treball i Formació – Dona: 2 dones majors de 45 anys en situació d’atur, que presten els seus serveis durant 12 mesos en l’àmbit administratiu. Específicament dirigit a dones víctimes de violència de gènere o dones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada no perceptores de prestacions, subsidis ni ajuts, preferentment majors de 52 anys. A més, tenen l’oportunitat de realitzar formació i estar acompanyades per personal tècnic qui els ofereix recolzament en el procés d’inserció laboral. Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Programa Treball als barris: 5 persones empadronades als barris de Can Tries o Ca n’Espinós en situació d’atur, durant un període de 9 mesos, per desenvolupar tasques de manteniment forestal i de jardineria a l’entorn de la Serra de les Ferreres. Dirigit a persones inscrites a l’atur com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), no perceptors de prestació d’atur, prioritàriament persones en situació de vulnerabilitat. Aquestes persones també estan realitzant formació professionalitzadora, i tenen el suport del personal tècnic qui els ofereix recolzament en el procés d’inserció laboral. Aquestes contractacions les ha realitzat l’empresa municipal PRESEC, a partir d’un encàrrec de gestió de l’Ajuntament de Gavà. Aquest projecte es realitza en el marc del Programa d’experienciació laboral del Projecte Treball als barris del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social

2 comentaris

    1. Vanessa, ponte en contacto con el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg por teléfono (93 263 91 20) o correo electrónico (cso@gava.cat) y te informaran. De todos modos te avanzamos que si estás inscrita como demandante de ocupación no ocupada (DONO) en la Oficina de Empleo de Gavà y cumple los requisitos de acceso, será la misma Oficina de Empleo quien realice la preselección de personas candidatas. Saludos.

      M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: