Oficina de treball del SOC || ACN

L’atur en la nova normalitat

Foto: Agència Catalana de Notícies (ACN)

Com puc demanar l’atur? Com renovaré la meva prestació? Resolem els teus dubtes.

Actualment s’està procedint a la reobertura de les oficines de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en la mesura que les fases de situació de l’estat d’alarma ho permeten.
Les oficines obertes al públic realitzaran atenció presencial, però sempre amb cita prèvia, ja que s’han tancat les sales d’espera al públic.

Els serveis que oferiran i per als que es podrà demanar cita prèvia, seran sempre els relacionats amb l’àmbit del SOC, a través del telèfon gratuït 900 800 046, (la persona que us atengui us facilitarà la cita previa, si la vostra oficina esta oberta al públic). També podeu escriure a la bústia de la vostra oficina que trobareu en aquest enllaç.

Però heu de tenir en compte el següent:

 • Solament atendran amb cita prèvia i per a tràmits relacionats únicament amb els serveis del SOC
 • La cita prèvia s’ha de sol·licitar al telèfon gratuït: 900 800 046, de dilluns a divendres i de 8 a 14 hores
 • Heu d’anar amb la mascareta
 • L’aforament serà limitat
 • No hi haurà sala d’espera
 • No podran entrar les persones acompanyants

Els ajuts de la Renda Garantida de Ciutadania es continuaran gestionant mitjançant el telèfon 900 800 046, i així mateix, mitjançant aquest telèfon es podran continuar realitzant consultes i tràmits per part de les oficines de Treball, sempre en l’àmbit de serveis del SOC.

En aquesta etada d’adaptació, ja no hi ha mesures extraordinàries.

Si necessiteu/voleu tramitar la inscripció com a demandant d’ocupació, us heu d’inscriure com a demandant d’ocupació a través del telèfon 900 800 046, de dilluns a divendres, de 8 a 14 hores; o bé a través d’aquest formulari.
Recordeu que és un tràmit imprescindible en cas de voler tramitar la prestació per desocupació i altres prestacions i/o ajuts.

Per renovar la demanda amb targeta DARDO, accedeix al web del SOC. Per a qualsevol consulta truca al 900 800 046.

Si vols aconseguir el teu Document d’Actualització i Renovació de la Demanda d’ocupació (DARDO), has de seguir els següents pasos:

 1. Aneu a ‘Tràmits per a les persones
 2. Cliqueu sobre l’opció “Obtenir documents relacionats amb la demanda d’ocupació”, i a continuació s’obre el botó “Sol·licitar els documents”.
 3. A continuació us demanarà el vostre DNI o NIE i una paraula de pas (PIN). Si en algun moment heu estat inscrit al SOC, el PIN el trobareu al document DARDO anterior. Si és la primera vegada que us inscriviu, o bé no disposeu d’un DARDO anterior, podeu obtenir el PIN a través de l’opció “Heu oblidat la paraula de pas (PIN)?”
 4. Per obtenir el PIN caldrà que mecanitzeu el vostre NIF o NIE i l’adreça de correu electrònic que vau facilitar al SOC en el Formulari d’inscripció COVID-19.
  Si tot és correcte i l’adreça de correu electrònic es correspon amb la que vau facilitar en el formulari d’inscripció, se us enviarà el PIN a aquest mateix correu electrònic. Amb aquest PIN podreu obtenir el vostre DARDO.

Les consultes sobre prestacions i ajuts per desocupació s’han de continuar formulant al Servicio de Empleo Público Estatal (SEPE), a través de la seva pàgina web. També pots trucar al Call Center que et derivarà amb un/a tècnic/a al 932204749 per a consultes.

Més informació:

1 comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: