Oberta la licitació dels Mercats de Pagès (fins al 3 de maig de 2021)

La licitació servirà per renovar les actuals autoritzacions del Mercat dels dimarts i per implantar el Mercat de Pagès dels dissabtes.

L’Ajuntament de Gavà segueix apostant per la reactivació econòmica de la ciutat, per això, inicia el procés de licitació de les noves llicències dels Mercats de Pagès.

Aquesta licitació persegueix un doble objectiu: contribuir a reforçar la centralitat de l’Illa Peatonal de Gavà, creant sinergies entre diferents formats comercials, i impulsar l’activitat agrària local, afavorint el contacte directe entre productors i consumidors, incentivant l’oferta de productes agrícoles així com garantint l’oferta de productes locals i de temporada.

El Mercat de Pagès dels dimarts conservarà la configuració actual -5 parades de fruita i verdura- mentre que al Mercat de Pagès que es preveu implementar  els dissabtes, a banda de 5 parades de fruita i verdura- també hi haurà la possibilitat que s’hi estableixin 3 parades complementàries de comerç alimentari de producció artesanal.

El termini per presentar ofertes en el marc de la licitació dels Mercats de Pagès finalitza el 3 de maig a les 13.00 hores.

D’aquesta manera, l’Ajuntament adequarà les autoritzacions de l’actual Mercat de Pagès a la nova Ordenança Reguladora del Mercat de Pagès -aprovada definitivament a finals de 2020- i altra normativa d’àmbit autonòmic, donant més estabilitat a les persones que resultin adjudicatàries de les llicencies.

El Mercat de Pagès fou impulsat l’any 2015 conjuntament per l’Agropecuaria de Gavà, el Parc Agrari del Baix Llobregat i l’Ajuntament de Gavà.

Per a més informació, contacteu amb el departament de Mercats de l’Ajuntament de Gavà, al telèfon 93 293 91 00 (ext. 9196) o al correu mercatsdegava@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: