CÀPSULA FORMATIVA | Com superar una entrevista de selecció per videoconferència

FORMACIÓ JA REALITZADA

Te l’has perdut? Subscriu-te al nostre servei d’avisos per WhatsApp i assabenta’t de les properes formacions i les ofertes d’ocupació. Dona’t d’alta aquí: https://bit.ly/MésInfoServeiWhatsApp

Objectiu

Les entrevistes per videoconferència fa temps s’utilitzen, especialment quan empresa i persona candidata estan separades geogràficament, com a procediment per descartar persones aspirants en convocatòries massives, etc. És per això que s’ha tornat imprescindible saber fer servir les aplicacions de videoconferència per a processos de selecció.

L’objectiu d’aquesta càpsula formativa serà utilitzar les plataformes, configurar-les i evitar imprevistos tècnics, així com controlar aspectes del missatge i ambientals, entre altres molts consells útils, perquè destaquis entre la resta de candidatures.

Requisits

Adreçada a persones en situació d’atur i/o situació de millora de feina, inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació, amb interès d’aprofundir en el coneixement de les habilitats i particularitats tècniques per realitzar les millors entrevistes en línia.

Contingut

  • Evolució de la vídeo entrevista.
  • Aprofundir en què busquen els professionals de selecció
  • Preparar l’entrevista de selecció (preguntes claus, reformulació de respostes, elaborar el missatge, preparar l’espai…)
  • Aplicacions per realitzar una vídeo entrevista i com posar a punt el hardware.

Formadors

A càrrec del Francesc Gelida, formador i orientador i Elisa Muñoz, tècnica de l’equip del Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg.

Calendari

Dilluns, 26 d’abril de 10 a 12h., en modalitat virtual.

A l’hora d’inscriure’t, si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual. Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Tens dubtes? Contacta’ns al 93 263 91 20 o al cso@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: