FORMACIÓ | Autònom/a: informa’t dels teus drets i obligacions (5 i 6 de maig)

Fer-se autònom/a és quelcom habitual. Però, coneixem tot allò que implica? Inscriu-te a aquesta formació gratuïta per posar-te al dia en els teus drets i obligacions. Tindrà lloc els dies 5 i 6 de maig en modalitat virtual.

Adreçat a:

Formació adreçada a persones emprenedores i a entitats de l’economia social.

Objectius:

En el marc del treball autònom el 20 d’octubre del 2007 es va publicar la nova llei de l’estatut del Treball autònom. Fruit d’aquesta publicació, s’ha desplegat tot un seguit de normes, lleis, reials decrets, ordres, que van millorant cada dia el treball autònom. Molta d’aquesta normativa no es coneix, donada la seva especificitat i escassa publicació de la mateixa.

Amb aquests formació donarem a conèixer tots els drets i obligacions de l’empresari/a individual o treballador/a autònom/a, analitzant i incidint en els ajuts, beneficis fiscals i de seguretat social.

Contingut:

Sessió 1

  • Objectiu: donar a conèixer la figura de l’empresari individual: obligacions i tràmits de constitució.
  • Continguts: Anàlisi de la figura de l’empresari individual: avantatges i inconvenients en relació a altres formes jurídiques i coneixement de les obligacions i tràmits de constitució de l’autònom des d’una vessant pràctica, per tal que, la persona emprenedora pugui gestionar-los per si mateixa.

Sessió 2

  • Objectiu: abast de la llei de l’estatut del treball autònom
  • Continguts: t’informarem de la Llei de l’estatut del treball autònom i totes les normes que la desenvolupen, tot incidint, mitjançant exemples, l’aplicació pràctica de les novetats de les quals més fruit es pot extreure. També adquiriràs coneixement dels principals ajuts, subvencions, beneficis fiscals i bonificacions de la seguretat social. Per últim, et donarem pautes per a la formació i gestió d’impagats.

Formació a càrrec de:

La Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC), organització interprofessional d’àmbit autonòmic que enquadra els professionals i persones treballadores per compte propi inscrits en el Règim Especial de Treballadors d’Autònoms de la Seguretat Social.

Aposta per la formació i fruit d’això ha desenvolupat un nivell d’expertesa a través de jornades, seminaris, tallers adreçats a la formació contínua de tota la normativa referent al treball autònom i càpsules formatives per aprofundir en el coneixement que envolta la creació d’un projecte empresarial, l’acompanyament i consolidació del mateix.

Calendari:

La formació es realitzarà en 2 sessions els dies 5 i 6 de maig de 2021 de 09:30 a 12:30h (6h) en modalitat virtual.

Inscripcions:

Una vegada formalitzada la teva inscripció, ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual. Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu on voldràs que t’enviem l’enllaç per accedir a l’aula virtual de la formació.

Aquesta formació forma part del programa supramunicipal entre els Ajuntaments de Gavà, Castelldefels i Viladecans i està subvencionada per la Diputació de Barcelona. 

Tens dubtes? Contacta’ns al 93 633 34 50 o al correu cse@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: