CÀPSULA FORMATIVA | Crea el teu currículum digital i destaca entre les persones candidates!

Ha arribat l’hora de fer que el teu currículum destaqui entre la resta de candidatures! En aquesta formació subvencionada t’expliquem com crear el teu currículum digital.

El currículum vitae és la primera informació que rep l’empresa de tu. Només hi ha una oportunitat per crear una primera impressió i les empreses se la formen a partir del currículum, és per això que hem de tenir sempre en compte la importància de realitzar un bon currículum, ja que aquest pot ser la peça clau per accedir a una entrevista de treball.

En aquests dues sessions aprendràs a actualitzar el teu CV, no només el de paper, sinó tot el que envolta al teu CV digital, revisant el teu CV en la segona sessió per a que acabis el curs amb el teu completament al dia. T’apuntes?

Objectiu

  • Definir el CV per a destacar l’essència de cada persona d’una manera visual i que ajudi a RRHH a veure la potència de cada candidat/a així com generar intriga per a trucar i conèixer al/ a la candidat/a.
  • Assumir que el CV ja no és un paper per enviar, és tot el que trobaré de tu com a candidat/a.
  • Mirar el CV des d’un punt de vista d’empatia cap al reclutador/a.
  • Conèixer les eines que t’ajudaran a aconseguir un bon CV Digital.

Contingut

  • Què vol dir CV Digital.
  • Contingut que es necessita al CV del 2021.
  • Forma del CV 2021: Recursos per crear un CV Visual.
  • Posa’t a la pell dels reclutadors per a “veure’t” en el teu CV Digital.
  • Trucs clau per a la teva marca/CV Digital .
  • Com moure el teu CV

Formació adreçada a persones en situació d’atur, inscrites a la Borsa de Treball del Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg i que tinguin interès a aprofundir sobre eines per accedir a l’actual mercat laboral.

Calendari

Per aprofundir més inscriu-te a la càpsula que organitzem des de el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg, de l’Ajuntament de Gavà, que tindrà lloc en format virtual els dies 21 i 28 d’abril de 10 a 12 h. A càrrec de Laura Cespedosa Cañada, consultora en Transformació Digital i Cultural, Coach de Carrera i Formadora.

Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir. Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

A l’hora d’inscriure’t, si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Dubtes? Contacta’ns al CSO (telf. 93 263 91 20) o al correu cso@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: