NOVA CONVOCATÒRIA D’AJUTS | Adreçat a establiments de productes no essencials de més de 400 m2 o que es trobin dins de centres comercials.

Actualització: 12 d’abril de 2021

CONVOCATÒRIA FORA DE TERMINI

Convocatòria oberta des del 10 de març de 2021 a les 9h i fins el 17 de març de 2021 a les 14h

En què consisteix?

Ajuts per a comerços afectats d’acord amb les restriccions aprovades per fer front a la COVID-19 obligats a tancar en base a la Resolució SLT/1/2021, de 4 de gener, prorrogada mitjançant les Resolucions SLT/67/2021, de 16 de gener, i la SLT/133/2021, de 22 de gener i la  SLT/275/2021, de 5 de febrer i la Resolució SLT/436/2021, de 19 de febrer. Han de tenir, com a mínim, un establiment operatiu a Catalunya.

Import de l’ajut

Aportació per establiment de:

 • 5.000 euros/establiment per a comerços de productes no essencials de més de 400 metres quadrats
 • 5.000 euros/establiment per a comerços al detall de productes no essencials ubicats en centres, recintes o galeries comercials
 • 15.000 euros/establiment per a bars, restaurants i cafeteries ubicats en centres, galeries o recintes comercials. (segons Resolució publicada el 7 d’abril, de modificació de la quantia de la subvenció de les bases reguladores).

Qui se’n pot beneficiar?

 • Els autònoms i pimes de comerç al detall, amb establiments de productes no essencials i una superfície superior a 400 metres o els autònoms i pimes amb establiments o locals comercials que es trobin dins de centres, galeries o recintes comercials que NO ES VAN BENEFICIAR de la primera línia d’ajuts.
 • Els autònoms i pimes de comerç al detall, amb establiments de productes no essencials i una superfície superior a 400 metres o els autònoms i pimes amb establiments o locals comercials que es trobin dins de centres, galeries o recintes comercials que van ser beneficiaris de la primera línia d’ajuts, cobraran directament aquest segon import sense haver de fer cap sol·licitud nova.
 • Queden exclosos d’aquests ajuts els fabricants i majoristes que no realitzen venda al detall.

S’entenen com a establiment o local d’un centre, galeria o recinte comercial, aquells establiments que es troben dins d’un centre comercial o recinte comercial, que no venguin productes essencials, ni tinguin accés directe des del carrer i que hagin estat obligats a tancar.

*Definició de PIME d’acord amb  l’annex 1 del Reglament (UE) núm. 651/2014 de la Comissió, de 17 de juny de 2014, dins de la categoria de PIME.

Requisits

 • Acreditar, mitjançant declaració responsable, inclosa a la sol·licitud, que l’activitat del sol·licitant s’ha vist afectada econòmicament per les mesures de salut pública decretades per pal·liar els efectes de la COVID-19 i ha estat obligada a tancar.
 • Caldrà presentar la següent documentació, a part del model normalitzat:
  • Fotografia de l’interior de l’establiment.
  • Fotografia de la façana de l’establiment

Més informació i presentació de sol·licituds

Convocatòria oberta des del 10 de març de 2021 a les 9h i fins el 17 de març de 2021 a les 14h.

Podeu consultar més informació o iniciar el tràmit de sol·licitud.

Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres: Unitat de Comerç, Turisme i Fires al T. 93 263 91 43 o comercifires@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: