FORMACIÓ | Màrqueting en línia i Google Adwords des de zero (22, 24, 25 i 26 de març)

Formació des de zero en Google Ads (anteriorment anomenat Google Adwords) adreçada a obtenir els coneixements teòrics, les destreses pràctiques i les actituds adients per ser capaços de crear, gestionar, fer el seguiment i optimitzar les campanyes d’auto publicitat a la xarxa de cerca, display i shopping.

ADREÇAT A:

Formació adreçada a persones emprenedores, empreses, comerços i entitats de l’economia social.

FINALITAT:

Ser autosuficients alhora de crear publicitat S.E.M. amb la plataforma més important existent actualment: Google Ads. S’inclouen els coneixements necessaris des de la base. També s’aprendrà la part teòrica sobre el món de la publicitat en línia i tots els conceptes que l’envolten.

PROGRAMA:

  • C1. El Marketing Digital, S.E.O., S.E.M.: Comprendre els conceptes del marketing digital i la seva evolució històrica. Com crear un compte de Google Ads.
  • C2. Google ADS, campanyes de cerca: Ser capaços de crear campanyes amb Google Ads optimitzades per la xarxa de cerca i fer-ne el seguiment, a més de mesurar i analitzar els resultats obtinguts.
  • C3. Google ADS, campanyes de display i vídeo: Ser capaços de crear campanyes amb Google Ads optimitzades per la xarxa de display i vídeo i fer-ne el seguiment aprenent a mesurar i analitzar els resultats obtinguts.
  • C4. Google ADS, campanyes de shopping: Ser capaços de crear campanyes amb Google Ads optimitzades per la xarxa de shopping i fer-ne el seguiment aprenent a mesurar i analitzar els resultats obtinguts.

FORMADOR:

Josep Carbonell Tarruella, tècnic especialista en informàtica de gestió amb experiència de més 10 anys com a Consultor de Marketing Digital: SEO, SEM, i COMMUNITY MANAGEMENT. Programador i expert en creació webs i comerç electrònic. Més de 30 anys impartint formació informàtica.

CALENDARI:

La formació es realitzarà en 4 sessions els dies 22, 24, 25 i 26 març de 9:30 a 12h. en modalitat virtual. Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual. Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Aquesta formació forma part del programa supramunicipal entre els Ajuntaments de Gavà, Castelldefels i Viladecans.

INSCRIPCIONS:

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot el correu electrònic on voldràs que t’enviem l’enllaç per accedir a l’aula virtual de la formació.

Tens dubtes? Contacta’ns

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: