Estàs a l’atur i vols treballar en l’àmbit de l’ocupació verda?

FORMACIÓ JA REALITZADA

Te l’has perdut? Subscriu-te al nostre servei d’avisos per WhatsApp i assabenta’t de les properes formacions i les ofertes d’ocupació. Dona’t d’alta aquí: https://bit.ly/MésInfoServeiWhatsApp

L’Ajuntament de Gavà inicia properament un nou projecte cofinançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), adreçat a 15 persones en situació d’atur de la ciutat i que vulguin formar-se en temes relacionats amb l’ocupació verda, la gestió de residus, la informació ambiental, la sostenibilitat i l’economia circular.

El projecte ofereix un itinerari mixt de formació, orientació i treball, que inclou:

  • Accions formatives professionalitzadores (d’abril al juliol de 2021): “Promotor/a ambiental” (64h) i “Operador/a de planta de recuperació i separació de residus” (64h), les quals es realitzaran en línia (preferentment en horari de matins).
  • Beca durant la realització de la formació.
  • Seguiment personalitzat, orientació i coaching laboral durant tot el procés.
  • Contractació d’un mínim de 5 persones durant un període de sis mesos un cop finalitzada la formació.
  • Itinerari d’inserció laboral i seguiment personalitzat per la incorporació al mercat laboral.

Les persones beneficiàries d’aquest projecte tindreu l’oportunitat de conèixer nous filons d’ocupació dins de l’economia verda i la sostenibilitat, rebre formació professionalitzadora de perfils d’ocupació verda, rebre una beca per la formació, adquirir coneixements i competències per la recerca de feina, i la possibilitat de ser contractat durant un període de 6 mesos.

Requisits per poder participar

El projecte s’adreça a persones en situació d’atur inscrites a l’Oficina de treball del SOC de Gavà com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) i que compleixin com a mínim 1 dels següents requisits:

  • Persones que hagin exhaurit la prestació per desocupació sense dret al subsidi d’atur
  • Persones en situació d’atur de llarga durada (es considerarà atur de llarga durada haver estat un mínim de 540 dies en situació d’atur -no necessàriament consecutius- en els darrers 730 dies)
  • Persones majors de 45 anys
  • Persones joves de 16 a 35 anys
  • Persones amb discapacitats
  • Persones pertanyents a famílies amb tots els seus membres en situació d’atur
  • Persones pertanyents a famílies monoparentals o nombroses
  • Dones

Les persones que hagin estat beneficiaries de Plans de Foment a l’Ocupació a l’Ajuntament de Gavà amb l’AMB en les convocatòries immediatament anteriors quedarien excloses del procés de selecció.Els participants hauran de poder comptar amb connexió wi-fi i terminal adient per realitzar la formació en línia i tenir disponibilitat per cursar tot l’itinerari formatiu.

Tens dubtes? Contacta amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg, al 93 263 91 20 o al cso@gava.cat

9 comentaris

    1. Ángel, gracias por tu interés. El equipo técnico del programa se pondra en contacto contigo para informarte en detalle.
      Te recomendamos que asistas a la cápsula formativa del miércoles 3 de marzo donde, entre otras cosas, también se ofrecerá información sobre el programa.
      Podrás encontrar la información en: https://gavaimpulsa.info/2021/02/24/capsula-formativa-ocupacio-verda-nous-perfils-professionals-deconomia-verda-i-circular-3-de-marc-de-2021/
      Saludos.

      M'agrada

Deixa un comentari