Estàs a l’atur i vols treballar en l’àmbit de l’ocupació verda?

FORMACIÓ JA REALITZADA

Te l’has perdut? Subscriu-te al nostre servei d’avisos per WhatsApp i assabenta’t de les properes formacions i les ofertes d’ocupació. Dona’t d’alta aquí: https://bit.ly/MésInfoServeiWhatsApp

L’Ajuntament de Gavà inicia properament un nou projecte cofinançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), adreçat a 15 persones en situació d’atur de la ciutat i que vulguin formar-se en temes relacionats amb l’ocupació verda, la gestió de residus, la informació ambiental, la sostenibilitat i l’economia circular.

El projecte ofereix un itinerari mixt de formació, orientació i treball, que inclou:

 • Accions formatives professionalitzadores (d’abril al juliol de 2021): “Promotor/a ambiental” (64h) i “Operador/a de planta de recuperació i separació de residus” (64h), les quals es realitzaran en línia (preferentment en horari de matins).
 • Beca durant la realització de la formació.
 • Seguiment personalitzat, orientació i coaching laboral durant tot el procés.
 • Contractació d’un mínim de 5 persones durant un període de sis mesos un cop finalitzada la formació.
 • Itinerari d’inserció laboral i seguiment personalitzat per la incorporació al mercat laboral.

Les persones beneficiàries d’aquest projecte tindreu l’oportunitat de conèixer nous filons d’ocupació dins de l’economia verda i la sostenibilitat, rebre formació professionalitzadora de perfils d’ocupació verda, rebre una beca per la formació, adquirir coneixements i competències per la recerca de feina, i la possibilitat de ser contractat durant un període de 6 mesos.

Requisits per poder participar

El projecte s’adreça a persones en situació d’atur inscrites a l’Oficina de treball del SOC de Gavà com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) i que compleixin com a mínim 1 dels següents requisits:

 • Persones que hagin exhaurit la prestació per desocupació sense dret al subsidi d’atur
 • Persones en situació d’atur de llarga durada (es considerarà atur de llarga durada haver estat un mínim de 540 dies en situació d’atur -no necessàriament consecutius- en els darrers 730 dies)
 • Persones majors de 45 anys
 • Persones joves de 16 a 35 anys
 • Persones amb discapacitats
 • Persones pertanyents a famílies amb tots els seus membres en situació d’atur
 • Persones pertanyents a famílies monoparentals o nombroses
 • Dones

Les persones que hagin estat beneficiaries de Plans de Foment a l’Ocupació a l’Ajuntament de Gavà amb l’AMB en les convocatòries immediatament anteriors quedarien excloses del procés de selecció.Els participants hauran de poder comptar amb connexió wi-fi i terminal adient per realitzar la formació en línia i tenir disponibilitat per cursar tot l’itinerari formatiu.

Com em puc apuntar?

Si esteu interessats/es podeu contactar fins al 19 de març de 2021 amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació-Rosa Luxemburg al correu electrònic cso@gava.cat o per telèfon al 93 263 91 20.

Entre totes les persones interessades es durà a terme una sessió informativa i un procés de selecció de les 15 persones qui finalment participaran al projecte.

Aquest projecte Singular es realitza amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en el marc del Pla de suport a les polítiques socials municipals 2020-2023.

9 comentaris

  1. Ángel, gracias por tu interés. El equipo técnico del programa se pondra en contacto contigo para informarte en detalle.
   Te recomendamos que asistas a la cápsula formativa del miércoles 3 de marzo donde, entre otras cosas, también se ofrecerá información sobre el programa.
   Podrás encontrar la información en: https://gavaimpulsa.info/2021/02/24/capsula-formativa-ocupacio-verda-nous-perfils-professionals-deconomia-verda-i-circular-3-de-marc-de-2021/
   Saludos.

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: