FORMACIÓ | Autolidera’t, pensa diferent (9, 10 i 11 març 2021)

Work shop pràctic i interactiu amb continguts dissenyats per ser conscients del poder personal i les eines de cadascú. Ara és un bon moment per establir els factors claus de l’èxit, valors que ens permeten potenciar les nostres fortaleses i assolir objectius.

Si t’incrius al curs obtindràs, a més, una sessió de coaching individual en línia de 45 minuts, per descobrir o esclarir qualsevol objectiu relacionat amb el teu projecte empresarial o canvis a l’empresa.

ADREÇAT A:

Formació adreçada a totes aquelles persones emprenedores, empresàries i entitats de l’economia social, que vulguin superar un repte personal o professional, que desitgen descobrir noves maneres de fer-ho que els siguin útils.

CONTINGUT:

El programa Autolidera’t pensa diferent està enfocat a potenciar l’autolideratge, la confiança, afrontar els frens personals, i trobar l’energia i la motivació per generar un pla d’acció personal arran de l’autoconeixement. Amb dinàmiques i exercicis que farem tant de forma individual com grupal.

Les sessions seran en format work shop totalment experiencials, mitjançant dinàmiques i exercicis que realitzaràs tant de forma individual com grupal.

BENEFICIS QUE OBTINDRÀS:

 • Sessió de Coaching gratuïta de 45 minuts.
 • Adquirir un compromís amb tu mateix que t’aproparà al teu objectiu.
 • Eines per actuar.
 • Tècniques de reflexió motivadores del canvi.
 • Per a què hem de pensar diferent?
 • Factors claus de l’èxit.
 • La comunicació NO verbal com aliada.

PROGRAMA:

1- AUTOCONEIXEMENT, Superar els frens personals i obtenir aprenentatges. Aquí ens farà falta la confiança i l’empatia.

2- TEST: QUÈ TROBO QUE EM FALTA? Generar un pla d’acció arran de l’autoconeixement, avaluació del moment actual, definint objectius a curt i mig termini.

3- AUTOLIDERA’T: Pensa diferent i comunica’t amb confiança. Practica el feedback positiu amb el mètode APREN, MILLORA I RESOL (aprèn i millora de les teves experiències, auto-lidera’t per exercir influència i resol situacions difícils).

4- LA VULNERABILITAT DEL NOU LÍDER:

 • La resiliència i el teu lideratge.
 • Liderar sense autoritat formal.
 • Pràctiques de líders transformadors
 • Les tècniques de reflexió
 • Comunicació en Equip; la importància del nostre paper individual.
 • La meva CNV (comunicació no verbal) també lidera, la faig de forma conscient i coherent?
 • Capital emocional
 • Treballar el Feedback positiu amb el meu entorn.

NECESSITARÀS:

Et recomanem que et connectes amb amb un dispositiu que disposi de pantalla gran i amb càmera (pc o tauleta).

FORMADORA:

Cristina Peiró, experta en generar canvis en empreses de serveis i emprenedors/res que volen tenir equips productius, generant una actitud positiva i una major predisposició al canvi, començant per nosaltres mateixos.

Coach certificada per l’ICF, Diplomada en Màrqueting i Negociació Comercial, Anàlisi transaccional per la UB, Gestió del Temps i Assertivitat per la UOC.

CALENDARI:

La formació es realitzarà en 3 sessions de 3 hores cadascuna els dies 9,10 i 11 de març, de 09:30 a 12:30 h., en modalitat totalment virtual. Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual. Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Aquesta formació forma part del programa supramunicipal entre els Ajuntaments de Gavà, Castelldefels i Viladecans.

INSCRIPCIONS:

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot l’email on voldràs que t’enviem l’enllaç per accedir a l’aula virtual de la formació.

Tens dubtes? Contacta’ns

1 comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: