Ajuts per a empreses i cooperatives amb treballadors/es en ERTO

El tràmit per sol·licitar l’ajut estarà obert entre les 12 h. del 15 de febrer i les 12 h. del 22 de febrer de 2021 a través d’aquest enllaç.

El Govern de la Generalitat ha habilitat una línia d’ajuts per mantenir els llocs de treball de persones treballadores en situació d’Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO). Podran sol·licitar els ajuts els autònoms/es amb treballadors/es, petites empreses, microempreses i cooperatives.

L’import de la subvenció serà de 2.000€ per persona treballadora en situació d’ERTO, amb un màxim de 30.000€ per beneficiari/ària.

Beneficiaris:

  • Les petites empreses que ocupen menys de 50 persones i tenen un volum de negoci anual o un balanç general anual que no supere els 10 milions d’€.
  • Les microempreses que ocupen menys de 10 persones i tenen un volum de negoci anual o un balanç general anual que no supera els 2 milions d’€.
  • Les cooperatives amb menys de 50 treballadors/es o socis/sòcies cooperatius, i un volum de negoci anual o un balanç general anual que no supere els 10 milions d’€.

Els requisits que hauran de complir són els següents:

  • Tenir treballadors en ERTO actiu a 31/1/2021.
  • Mantenir el mateix nombre de treballadors a 31/12/2021, respecte el 31/12/2020. Per fer el càlcul del nombre de treballadors/es, cal tenir en compte el nombre total de treballadors/es, independentment del tipus de jornada.

Si necessiteu suport sobre aquesta línia d’ajuts extraordinaris podeu contactar amb el servei d’assessorament especialitzat per a empresa i emprenedoria del Centre de Serveis a l’Empresa al 93 633 34 50 o a cse@gava.cat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: