La protecció de dades de caràcter personal i l’impacte de la covid (26 de febrer de 2021)

La irrupció de la covid-19 ha trasbalsat les vides de forma transversal. La irrupció de mesures per donar resposta a la crisi social i econòmica arran de la pandèmia ha provocat un gran impacte, també en la gestió de la protecció de dades de caràcter personal i la nostra identitat digital. Amb aquest curs farem una aproximació a la normativa vigent i la seva adaptació als nostres negocis, també en temps covid.

Curs adreçat a persones autònomes i professionals de qualsevol activitat, empresaris/àries, empreses i entitats de l’economia social, personal directiu, comandaments de pimes, gestors, administratius i professionals.

Objectius del curs

El curs va dirigit a persones que volen aprendre a interpretar, entendre i aplicar la Protecció de Dades de caràcter Personal Reglament Europeu de Protecció de dades 679/2016 i la Llei 3/18 de 5 de desembre de Protecció de Dades Personals i garantia dels Drets Digitals per poder aplicar-la a les seves empreses o departaments.

Continguts

  • El nou reglament europeu i la llei de protecció de dades i garanties dels drets digitals
  • Documentació que s’ha de tenir a l’empresa.
  • L’obtenció del consentiment i clàusules per obtenir-lo.
  • Com afecta la covid 19 a la protecció de dades
  • El dret d’imatge i les xarxes socials
  • Les web de les empreses com poden complir amb la protecció de dades i la llei de la societat de la informació? La política de cookies
  • Document de confidencialitat dels treballadors.
  • Dret de desconnexió digital dels treballadors
  • Quins sistemes informàtics son segurs, quins no ho son? Els núvols, les còpies de seguretat, etc, les connexions telemàtiques

Impartit per Patrícia Julià, sòcia i responsable de l’Àrea Jurídica de l’empresa Seinprodat Asesores, S.L i advocada de la Federació d’Ateneus de Catalunya des de fa 10 anys.

La sessió se celebrarà el dia 26 de febrer de 09.30 a 11.30h (2h) en modalitat virtual. Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual. Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Aquesta formació forma part del programa supramunicipal entre els Ajuntaments de Gavà, Castelldefels i Viladecans.

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot l’email on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Tens dubtes? Contacta’ns

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: