Inicia’t amb LinkedIn i construeix el teu perfil professional

FORMACIÓ JA REALITZADA

Te l’has perdut? Subscriu-te al nostre servei d’avisos per WhatsApp i assabenta’t de les properes formacions i les ofertes d’ocupació. Dona’t d’alta aquí: https://bit.ly/MésInfoServeiWhatsApp

Es parla de LinkedIn com una Xarxa social on trobar la teva oportunitat professional, contactar amb treballadors i treballadores del teu sector (o d’altres) i establir noves relacions professionals. Aquesta xarxa és considerada la més important per fer networking, per això és imprescindible formar part de la seva comunitat a l’hora de cercar feina. El primer pas serà crear el teu perfil de forma estratègica.

Amb aquesta càpsula aprendràs les claus per :

  • Donar-se d’alta al cercador de feina de la plataforma.
  • Crear una xarxa de contactes professionals.
  • Contactar amb persones responsables de processos de selecció per a fer autocandidatures.
  • Conèixer les activitats, les inquietuds i els valors de les empreses que t’interessen
  • Fer networking i definir la marca personal i professional

Com puc crear el meu perfil a LinkedIn?

Només cal entrar a la seva web o descarregar l’app mòbil i seguir els passos especificats, tenint especial cura en posar el nostre nom real, no un pseudònim i una contrasenya que puguem recordar.

Què he de fer perquè el meu perfil sigui professional i atractiu?

  • Seguirem els passos que ens anirà indicant l’assistent del LinkedIn, assegurant-nos d’omplir tots els camps.
  • Posarem una fotografia professional que “posi cara” a la informació que compartirem.
  • A l’hora de crear el nostre perfil, traslladarem el nostre perfil formatiu i professional (CV) a la plataforma (el podem adjuntar, també podem vincular vídeos, articles…)
  • Serà important incloure els nostres assoliments professionals, vinculats a competències transversals.

Aquesta acció formativa s’adreça a persones en situació d’atur, en procés de millora de feina, inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació, i que tinguin interès a aprofundir en el coneixement d’aquesta xarxa social i professional.

Si vols aprofundir més en el coneixement d’aquesta xarxa social i professional, pots assistir a la càpsula en format virtual que realitzem en el marc del Club de Feina del Centre de Serveis a l’Ocupació Rosa de Luxemburg, de l’Ajuntament de Gavà, que tindrà lloc el dimecres 24 de febrer de 10 a 12h i anirà a càrrec de Ari Vigueras,  Formadora Orientadora Ocupacional i Elisa Muñoz, tècnica de l’equip del Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg.

Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual. Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot l’email on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Tens dubtes? Contacta’ns

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: