Convocatòria oberta d’una nova línia d’ajuts adreçats a establiments de productes no essencials de més de 400 m2 o que es trobin dins de centres comercials.

Actualitzat: 5 de febrer de 2021

Ajuts de 6.000 euros per a establiments comercials de productes no essencials afectats per un tancament dels seus negocis entre el 7 i el 24 de gener.

En què consisteix?

Ajuts per a comerços afectats per tancament del 7 al 24 de gener, d’acord amb les restriccions aprovades per fer front a la COVID-19 segons la Resolució SLT/1/2021 de 4 de gener, i prorrogada fins al 24 de gener, a través de la Resolució SLT/67/2021, de 16 de gener i amb la modifcació de la Resolució de modificació de les bases reguladores, del 3 de febrer

Import de l’ajut

Aportació de 6.000€ per establiment. Aquests ajuts es poden acumular a altres subvencions o ajuts públics i/o privats ja sol·licitats.

Qui es pot beneficiar?

  • Les persones en règim d’autònoms/es i les PIMES* de comerç al detall de productes no essencials que tinguin el seu establiment a Catalunya i que el local on exerceixen l’activitat tingui una superfície superior als 400 m2.
  • Persones beneficiàries en règim d’autònoms/es i les PIMES* de comerç al detall de productes no essencials, que el local en el qual exerceixen l’activitat estigui ubicat en un centre o recinte comercial i que no tinguin accés directe des del carrer.

Queden exclosos d’aquests ajuts els fabricants i majoristes que no realitzen venda al detall.

*Definició de PIME d’acord amb  l’annex 1 del Reglament (UE) núm. 651/2014 de la Comissió, de 17 de juny de 2014, dins de la categoria de PIME.

Més informació i presentació de sol·licituds

El termini per sol·licitar aquests ajuts és del 27 de gener, a les 09:00 h, fins al 10 de febrer de 2021, a les 14:00 hores. Les subvencions s’atorgaran per ordre cronològic de presentació de la sol·licitud.   

Per a més informació i iniciar el tràmit de sol·licitud, podeu accedir al següent enllaç

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: