1a edició del programa d’acompanyament a projectes emprenedors industrials i d’economia circular.

Programa virtual dirigit a projectes innovadors focalitzats en l’emprenedoria Industrial i l’economia circular. Aquest programa, totalment gratuït per als participants, compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu i el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, la col·laboració de ENISA i el suport de l’Alt Comissionat Espanya Nació Emprenedora.

Aquesta primera edició està adreçada a startups i projectes emprenedors de recent creació innovadors de l’àmbit de l’emprenedoria industrial.

T’ofereix entre 70 i 80 hores de formació col·lectiva en línia (70 hores de caràcter obligatori), eminentment pràctica i centrada en temes crucials que ajudi a les persones emprenedores a validar el seu model de negoci i impulsar el seu projecte emprenedor.

Durant cinc mesos (des d’octubre de  2020 fins a març del 2021), els emprenedors/es seleccionats gaudiran d’un espai de treball comú virtual gratuït a través d’una plataforma en línia, es desenvoluparan diferents tipus d’activitats com:

  • Networking entre els projectes emprenedors participants i altres agents de l’ecosistema emprenedor focalitzat en l’emprenedoria industrial.
  • Formació on line: es desenvoluparan com webinars, afavorint dinàmiques de grup i debats entre els emprenedors i els ponents de cada taller.
  • Mentoratge individual i grupal per part d’experts que utilitzaran la metodologia Lean Start up, per acompanyar als emprenedors en el disseny del seu model de negoci, des de la idea del seu projecte  fins a la posada en marxa i optimització.
  • Demoday: finalitzat el projecte podràs presentar i defensar el teu projecte davant d’experts, d’emprenedors d’èxit i possibles inversos.

Si tens un projecte en una primera fase de desenvolupament o tens una empresa creada recentment (no més de 18 mesos), sol·licita la teva plaça i fes la inscripció directament en aquest enllaç: Inscriu-te

Convocatòria oberta fins al 28 de gener de 2021

Per a més informació consulta el díptic informatiu o escriu a: cwindustrial@eoi.es

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: