Vols conèixer les convocatòries i ajuts que tens a la teva disposició?

Data actualització: 11/01/2021

A continuació es detallen un seguit de convocatòries i ajuts en vigor impulsades per diferents entitats supramunicipals, amb la finalitat d’oferir suport al desenvolupament de projectes empresarials en diferents àmbits de l’organització.

AJUTS ÀMBIT INNOVACIÓ

ACCIÓ obre convocatòries d’ajuts adreçades a empreses i startups

ACCIÓ, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya, obre la convocatòria de 2020 dels ajuts Startup Capital, Nuclis d’R+D empresarial i Innotec.

Més informació: enllaç

AJUTS ÀMBIT SOSTENIBILITAT

Subvenció per a projectes de foment de l’economia circular

L’Agència de Residus de Catalunya ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions per a projectes d’economia circular adreçada a empreses i agrupacions d’empreses.

El termini per presentar sol·licituds finalitza el 19 de febrer de 2021.

Més informació: enllaç

Subvenció per a la compra de vehicles sostenibles

L’Àrea Metropolitana de Barcelona amb la finalitat d’impulsar una mobilitat sostenible al territori subvenciona la compra de vehicles de baixes emissions dedicats al transport i distribució urbana de mercaderies.

Aquesta subvenció va adreçada a persones autònomes per a la compra de furgonetes o camions lleugers  elèctrics. I per a persones autònomes, associacions, cooperatives, fundacions i empreses d’inserció social per a la compra de bicicletes i tricicles elèctrics de càrrega.

L’enviament de sol·licituds finalitza al 30 de juny de 2021 o fins l’exhauriment del pressupost de la convocatòria.

Més informació: enllaç

Programa MOVES II d’incentius a la mobilitat eficient i sostenible

El Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, de la Generalitat de Catalunya, obre la convocatòria de l’any 2020 per a la concessió de subvencions del Programa d’incentius a la mobilitat eficient i sostenible (programa MOVES II)

El programa MOVES II està dirigit a incentivar la compra de vehicles alternatius, instal·lar infraestructures de recàrrega de vehicles elèctrics, el foment de sistemes de préstecs de bicicletes elèctriques i la implantació de mesures de mobilitat urbana sostenible, implantades tant per empreses com per ajuntaments, per adaptar la mobilitat en un escenari de noves exigències derivades del període post COVID 19. 

L’enviament de sol·licituds finalitza fins l’exhauriment del pressupost d’aquesta actuació, o com a màxim 12 mesos després de la publicació de la convocatòria.

Més informació: enllaç

Convocatòries d’ajuts adreçades a l’eficiència energètica i les energies renovables

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria d’un seguit d’ajuts amb la finalitat d’oferir suport a les actuacions empresarials adreçades a impulsar l’eficiència energètica i les energies renovables.

Més informació: enllaç

Convocatòria DigiCirc “Ciutats Circulars”

Es posa en marxa la convocatòria Digicirc “Ciutats circulars”, aquest és un programa d’acceleració de Pimes amb solucions digitals pels reptes proposats.

S’organitzaran tres programes d’acceleració empresarial vers les temàtiques de ciutats circulars, bioeconomia i economia blava; amb la finalitat de donar suport a la innovació de les pimes i startups per al domini de l’economia circular, ajudant-los a fer ús de les tecnologies digitals.

Els projectes seleccionats obtindran un finançament directe de fins a 20.000€.

La data límit per enviar les propostes dels reptes és el 14 de gener de 2021.

Més informació: enllaç

AJUTS ÀMBIT INTERNALITZACIÓ

ACCIÓ obre la convocatòria d’ajuts del programa Cupons a la internalització.

ACCIÓ, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya, obre la segona convocatòria per a l’any 2020 dels ajuts del Programa de Cupons a la Internacionalització.

El Programa de Cupons a la Internacionalització ofereix ajuts a empreses per a la contractació de serveis orientats a la seva internacionalització (per iniciar o consolidar les primeres etapes), els proveïdors dels quals seran les entitats empresarials acreditades per ACCIÓ com Agents de Suport a la Internacionalització.

La convocatòria finalitza el 30 de juny de 2021

Més informació: enllaç

Xpande. Subvenció de plans d’expansió internacional.

La Cambra de Barcelona obre la convocatòria del programa Xpande, amb l’objectiu d’acompanyar  i assessorar a les empreses, persones emprenedores, corporacions i institucions en el seu pla d’internalització.

Personal tècnic especialitzat assessorarà gratuïtament durant 80 hores per ajudar a seleccionar un mercat internacional objectiu de l’empresa, i a estructurar un pla d’internalització d’accés a aquest destí.

Més informació: enllaç

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: