Per Nadal: Més que mai, comerç i restauració de Gavà!

Un any més, arriben les festes de Nadal i des de l’Ajuntament de Gavà, organitzem diverses accions per promocionar i dinamitzar les empreses i els carrers comercials de la ciutat.

«Per Nadal, Més que mai, comerç de Gavà» és la frase de campanya escollida per reactivar el comerç i la restauració local, greument afectats per la pandèmia de la COVID-19, en una de les èpoques de major volum de negoci de l’any. Vol posar en valor el comerç com un element vertebrador i cohesionador de la ciutat, que dóna resposta i servei de manera professionalitzada amb una atenció especialitzada, que genera ocupació i aporta riquesa a l’economia local, opció sostenible i de km 0. Un sector que durant l’emergència sanitària ha cercat noves fórmules per seguir oferint el millor servei a la clientela, amb comandes a domicili o a través d’eines digitals.

Una de les accions que posem en marxa en la plataforma Més que Mai Comerç de Gavà és el Mercat de Nadal i Reis, un aparador complementari a les botigues de la ciutat, que fins el 6 de gener, oferirà de forma virtual les millors opcions de compra pel Nadal. Els comerços i restauració de la ciutat poden participar penjant el teu producte, servei o oferta en aquest enllaç.

El mercat en línia s’afegeix al directori d’establiments comercials i de restauració de la ciutat, i al llistat de negocis que ofereixen productes per emportar o fan lliurament a domicili.

Aquest any oferim facilitats perquè la clientela pugui fer la compra o fer un dinar en la restauració local amb les 2 hores gratis d’estacionamentals aparcaments municipals de les places Jaume Balmes i Batista i Roca. Els establiments que vulguin descarregar-se el distintiu informatiu de les 2 hores gratis ho poden fer en aquest enllaç.

La campanya de Nadal també hi serà als carrers, amb més il·luminació i guarniments nadalencs per acompanyar les compres, suports de comunicació on trobareu cares conegudes dels i les comerciants de la nostra ciutat i animació musical i teatral que, durant els dies més assenyalats de la campanya, recorreran diferents zones comercials.

A més a més, a aquestes propostes s’hi afegeixen totes les activitats culturals incloses en el programa de Nadal-Reis 2020-2021 de Gavà que s’ha adaptat a la Covid-19 i les iniciatives impulsades per les associacions de comerciants, restauradors i mercats municipals de la nostra ciutat.

Per aquest Nadal, més que mai, per proximitat, per sostenibilitat, per qualitat i per fer ciutat, tria comerç i restauració local.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: