Autoestima automàtica

FORMACIÓ JA REALITZADA

Te l’has perdut? Subscriu-te al nostre servei d’avisos per WhatsApp i assabenta’t de les properes formacions i les ofertes d’ocupació. Dona’t d’alta aquí: https://bit.ly/MésInfoServeiWhatsApp

L’autoestima no és estable, pot augmentar i ser més forta, o pel contrari pot disminuir o debilitar-se, en funció del que anem experimentant a la nostra vida. El que és important no és tenir-la sempre en el mateix punt, sinó que quan ens adonem quan es debilita i, aleshores, poder actuar per a enfortir-la.

A través d’aquesta càpsula compartirem una caixa d’eines per superar amb èxit les dificultats i canvis amb què la vida ens sorprèn, ser capaç de seguir endavant, aconseguir objectius marcats. En resum: sentir que tenim la capacitat de complir els nostres somnis realistes i sentir que tenim la capacitat per aprendre, per formar-nos, per millorar de forma constant.

Continguts

  • Què és l’autoestima?
  • Què passa quan tenim baixa autoestima?
  • Què passa quan tenim alta autoestima?
  • Recupera la teva autoestima!

Aquesta acció formativa s’adreça a persones en situació d’atur inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació que tinguin interès a aprofundir en el coneixement de les seves habilitats, aptitud i actituds pel desenvolupament de  la seva professió i per millorar la seva recerca de feina.

Si vols aprofundir més, en com aquests processos t’ajuden en el procés de cerca de feina i la definició del teu projecte professional, pots assistir a la càpsula en format virtual que realitzem en el marc del Club de Feina del Centre de Serveis a l’Ocupació Rosa de Luxemburg, de l’Ajuntament de Gavà, que tindrà lloc el dijous 10 de desembre, de 10 a 12h i anirà a càrrec d’Isabel Berrocal i Elisa Muñoz, tècniques de l’equip del Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg.

Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual. Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot l’email on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Tens dubtes? Contacta’ns

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: