Autoestima automàtica

FORMACIÓ JA REALITZADA

Te l’has perdut? Subscriu-te al nostre servei d’avisos per WhatsApp i assabenta’t de les properes formacions i les ofertes d’ocupació. Dona’t d’alta aquí: https://bit.ly/MésInfoServeiWhatsApp

L’autoestima no és estable, pot augmentar i ser més forta, o pel contrari pot disminuir o debilitar-se, en funció del que anem experimentant a la nostra vida. El que és important no és tenir-la sempre en el mateix punt, sinó que quan ens adonem quan es debilita i, aleshores, poder actuar per a enfortir-la.

A través d’aquesta càpsula compartirem una caixa d’eines per superar amb èxit les dificultats i canvis amb què la vida ens sorprèn, ser capaç de seguir endavant, aconseguir objectius marcats. En resum: sentir que tenim la capacitat de complir els nostres somnis realistes i sentir que tenim la capacitat per aprendre, per formar-nos, per millorar de forma constant.

Continguts

  • Què és l’autoestima?
  • Què passa quan tenim baixa autoestima?
  • Què passa quan tenim alta autoestima?
  • Recupera la teva autoestima!

Aquesta acció formativa s’adreça a persones en situació d’atur inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació que tinguin interès a aprofundir en el coneixement de les seves habilitats, aptitud i actituds pel desenvolupament de  la seva professió i per millorar la seva recerca de feina.

Si vols aprofundir més, en com aquests processos t’ajuden en el procés de cerca de feina i la definició del teu projecte professional, pots assistir a la càpsula en format virtual que realitzem en el marc del Club de Feina del Centre de Serveis a l’Ocupació Rosa de Luxemburg, de l’Ajuntament de Gavà, que tindrà lloc el dijous 10 de desembre, de 10 a 12h i anirà a càrrec d’Isabel Berrocal i Elisa Muñoz, tècniques de l’equip del Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg.

Tens dubtes? Contacta amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg, al 93 263 91 20 o al cso@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: