Programa CONSOLIDA’T de suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom

El programa Consolida’t impulsat pel Departament de Treball Afers Socials i Famílies, ofereix a les persones treballadores autònomes, les eines i els instruments necessaris per tal que millorin els seus models de negoci, el puguin fer créixer i enfortir.

T’ofereix suport per mantenir i millorar el teu negoci davant la irrupció de la COVID-19, amb les accions següents:

  • Fins a 13 hores d’assessorament personalitzat per part de consultors/es, tant en línia com presencial, per a la reorientació, la potenciació i la cerca de noves oportunitats de negoci. T’ajudaran a fer un anàlisi de la situació actual del teu negoci o projecte empresarial, en el qual identificareu els recursos necessaris per elaborar un pla d’acció i en faran el seguiment.
  • 8 Píndoles formatives complementàries optatives, en línia i presencials, sobre matèries relacionades amb la gestió del teu negoci. Les matèries es programaran en funció de les necessitats dels treballadors/es autònoms que hi participin (ús de les eines TIC i 2.0, venda en línia, màrqueting digital, mesures de seguretat i salut laboral, etc.).

Hi poden participar les persones següents:

  • Persones treballadores autònomes.
  • Persones treballadores autònomes econòmicament dependents (TRADE).
  • Persones donades d’alta al règim d’autònoms i integrades a una societat civil privada, una comunitat de béns o una societat limitada (amb menys de 4 persones contractades i una facturació inferior a 500.000,00 euros).
  • Persones que han cessat la seva activitat com a persona treballadora autònoma i volen dur a terme un nou projecte empresarial.

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenyaImportant: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot l’email per a poder contactar amb tu.

Inscriure’m

Si tens informació o dubtes, pots adreçar-te al Centre de Serveis a l’Empresa a través del telèfon 93 633 34 50 o escrivint un correu a cse@gava.cat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: