
El coronavirus ha canviat moltes coses dins i fora de nosaltres. Potser ens sentim desorientats i desorientades davant la dificultat de planificar el nostre projecte personal i professional, quan (com ara) el futur és incert.
Els imprevistos ens poden desorientar, fins i tot poden arribar a angoixar-nos i frustrar-nos, però el fet d’identificar què depèn de nosaltres, fa que millori el nostre sentiment d’auto-eficàcia i seguretat en nosaltres i en el futur.
Les “Tres A”: l’Autoconeixement, l’Autoestima i capacitat d’Aprenentatge, son els eixos que ens aporten una major motivació i control emocional. La confluència d’aquestes tres competències és l’instrument bàsic per enfrontar-nos al repte d’establir un itinerari d’accions ajustat a la realitat, més ara, en moments d’incertesa.
En aquesta càpsula, reflexionarem i aprofundirem en com en un moment d’incertesa i dificultat, és important replantejar-nos qui som i què volem ser, amb una mirada vivencial, introspectiva i experiencial. Compartirem un taller emotiu i participatiu, on els tres eixos són:
- l’AUTOESTIMA per liderar-nos a nosaltres mateixos/es i apoderar-nos.
- l’ATOCONEIXEMENT per saber qui som, com som i què volem.
- l’APRENENTATGE per tal d’establir les actuacions més eficients per adaptar-nos a noves situacions i sortir-ne beneficiats/des.
Què es això de l’AUTOESTIMA?
És el sentiment subjectiu i la valoració que fem de nosaltres mateixos/es. Es construeix a partit de factors com ara: les pròpies experiències, l’avaluació de persones importants, els missatges rebuts, l’auto-confiança, l’acceptació de la pròpia personalitat, entre d’altres.
Què és això de l’AUTOCONEIXEMENT?
És un procés que implica introspecció, auto-percepció i està profundament associat a l’autoconcepte (la visió que es té d’un/a mateix/a). L’auto-coneixement implica definir-se en funció d’uns valors, competències, interessos…
Què es això de l’APRENENTATGE?
És un altre procés psicològic a través del qual es modifiquen i adquireixen destreses, coneixements, conductes o valors com a resultat de l’estudi, l’experiència i l’observació. És una de les funcions mentals i/o cognitives més importants i està relacionat amb el desenvolupament i creixement personal. És una competència fonamental, ja que ens permet adaptar-nos físicament i intel·lectualment a l’entorn en què vivim.
Aquesta acció formativa s’adreça a persones en situació d’atur inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació que tinguin interès a aprofundir en el coneixement de les seves habilitats, aptitud i actituds pel desenvolupament de la seva professió i per millorar la seva recerca de feina.
Si vols aprofundir més, en com aquests processos t’ajuden en el procés de cerca de feina i la definició del teu projecte professional, pots assistir a la càpsula en format virtual que realitzem en el marc del Club de Feina del Centre de Serveis a l’Ocupació Rosa de Luxemburg, de l’Ajuntament de Gavà, que tindrà lloc el dijous 26 de novembre, de 15.30h a 17.30h i anirà a càrrec de Roser Montardit, Coach, Formadora i experta en Orientació Laboral.
Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual. Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!
Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot l’email on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.
Tens dubtes? Contacta’ns