La “triple A”: Autoestima, Autoconeixement i Aprenentatge

FORMACIÓ JA REALITZADA

Te l’has perdut? Subscriu-te al nostre servei d’avisos per WhatsApp i assabenta’t de les properes formacions i les ofertes d’ocupació. Dona’t d’alta aquí: https://bit.ly/MésInfoServeiWhatsApp

El coronavirus ha canviat moltes coses dins i fora de nosaltres. Potser ens sentim desorientats i desorientades davant la dificultat de planificar el nostre projecte personal i professional, quan (com ara) el futur és incert.

Els imprevistos ens poden desorientar, fins i tot poden arribar a angoixar-nos i frustrar-nos, però el fet d’identificar què depèn de nosaltres, fa que millori el nostre sentiment d’auto-eficàcia i seguretat en nosaltres i en el futur.

Les “Tres A”: l’Autoconeixement, l’Autoestima i capacitat d’Aprenentatge, son els eixos que ens aporten una major motivació i control emocional. La confluència d’aquestes tres competències és l’instrument bàsic per enfrontar-nos al repte d’establir un itinerari d’accions ajustat a la realitat, més ara, en moments d’incertesa.

En aquesta càpsula, reflexionarem i aprofundirem en com en un moment d’incertesa i dificultat, és important replantejar-nos qui som i què volem ser, amb una mirada vivencial, introspectiva i experiencial. Compartirem un taller emotiu i participatiu, on els tres eixos són:

  • l’AUTOESTIMA per liderar-nos a nosaltres mateixos/es i apoderar-nos.
  • l’ATOCONEIXEMENT per saber qui som, com som i què volem.
  • l’APRENENTATGE per tal d’establir les actuacions més eficients per adaptar-nos a noves situacions i sortir-ne beneficiats/des.

Què es això de l’AUTOESTIMA?

És el sentiment subjectiu  i la valoració que fem de nosaltres mateixos/es. Es construeix a partit de factors com ara: les pròpies experiències, l’avaluació de persones importants, els missatges rebuts, l’auto-confiança, l’acceptació de la pròpia personalitat, entre d’altres.

Què és això de l’AUTOCONEIXEMENT?

És un procés que implica introspecció, auto-percepció i està profundament associat a l’autoconcepte (la visió que es té d’un/a mateix/a). L’auto-coneixement implica definir-se en funció d’uns valors, competències, interessos…

Què es això de l’APRENENTATGE?

És un altre procés psicològic a través del qual es modifiquen i adquireixen destreses, coneixements, conductes o valors com a resultat de l’estudi, l’experiència i l’observació. És una de les funcions mentals i/o cognitives més importants i està relacionat amb el desenvolupament i creixement personal. És una competència fonamental, ja que ens permet adaptar-nos físicament i intel·lectualment a l’entorn en què vivim.

Aquesta acció formativa s’adreça a persones en situació d’atur inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació que tinguin interès a aprofundir en el coneixement de les seves habilitats, aptitud i actituds pel desenvolupament de  la seva professió i per millorar la seva recerca de feina.

Si vols aprofundir més, en com aquests processos t’ajuden en el procés de cerca de feina i la definició del teu projecte professional, pots assistir a la càpsula en format virtual que realitzem en el marc del Club de Feina del Centre de Serveis a l’Ocupació Rosa de Luxemburg, de l’Ajuntament de Gavà, que tindrà lloc el dijous 26 de novembre, de 15.30h a 17.30h i anirà a càrrec de Roser Montardit, Coach, Formadora i experta en Orientació Laboral.

Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual. Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot l’email on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Tens dubtes? Contacta’ns

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: