“Soft skills”: competències imprescindibles per al teu currículum

FORMACIÓ JA REALITZADA

Te l’has perdut? Subscriu-te al nostre servei d’avisos per WhatsApp i assabenta’t de les properes formacions i les ofertes d’ocupació. Dona’t d’alta aquí: https://bit.ly/MésInfoServeiWhatsApp

 

Les habilitats toves, competències toves o habilitats suaus,​ a vegades denominades directament amb el terme anglès soft skills, són una combinació d’habilitats socials, habilitats de comunicació, trets de la personalitat, actituds, atributs professionals,​ intel·ligència social i intel·ligència emocional, que les persones utilitzem per a moure’ns per l’entorn, treballar bé amb uns altres, realitzar un bon acompliment i, complementant-se amb les habilitats dures, aconseguir els seus propis objectius.

Amb aquesta càpsula formativa, podràs conèixer les habilitats “toves” o soft skills i descobrir la seva importància per a  mantenir una major relació de treball i aconseguir una feina acord als nostres valors i a la nostra essència.

Continguts:

  • Què son les competències?
  • Tipus de competències.
  • Competències “toves” o soft skills vs competències “dures” o hard skills
  • Conèixer les competències “toves” o soft skill
  • Analitzar algunes de les competències: comunicació, resolució de conflictes,…

Aquesta acció formativa s’adreça a persones en situació d’atur inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació que tinguin interès a aprofundir en el coneixement de les seves habilitats, aptitud i actituds pel desenvolupament de  la seva professió i per millorar la seva recerca de feina.

La formació, impartida per Isabel Berrocal, tècnica del Departament d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Gavà, està emmarcada dins les accions programades a l’espai virtual del Club de feina. Serà el dijous 29 d’octubre, de 10 a 12h, en modalitat virtual.

Tens dubtes? Contacta amb el Centre de Serveis per a l’Ocupació – Rosa Luxemburg, al 93 263 91 20 o al cso@gava.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: