“Soft skills”: competències imprescindibles per al teu currículum

FORMACIÓ JA REALITZADA

Te l’has perdut? Subscriu-te al nostre servei d’avisos per WhatsApp i assabenta’t de les properes formacions i les ofertes d’ocupació. Dona’t d’alta aquí: https://bit.ly/MésInfoServeiWhatsApp

 

Les habilitats toves, competències toves o habilitats suaus,​ a vegades denominades directament amb el terme anglès soft skills, són una combinació d’habilitats socials, habilitats de comunicació, trets de la personalitat, actituds, atributs professionals,​ intel·ligència social i intel·ligència emocional, que les persones utilitzem per a moure’ns per l’entorn, treballar bé amb uns altres, realitzar un bon acompliment i, complementant-se amb les habilitats dures, aconseguir els seus propis objectius.

Amb aquesta càpsula formativa, podràs conèixer les habilitats “toves” o soft skills i descobrir la seva importància per a  mantenir una major relació de treball i aconseguir una feina acord als nostres valors i a la nostra essència.

Continguts:

  • Què son les competències?
  • Tipus de competències.
  • Competències “toves” o soft skills vs competències “dures” o hard skills
  • Conèixer les competències “toves” o soft skill
  • Analitzar algunes de les competències: comunicació, resolució de conflictes,…

Aquesta acció formativa s’adreça a persones en situació d’atur inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació que tinguin interès a aprofundir en el coneixement de les seves habilitats, aptitud i actituds pel desenvolupament de  la seva professió i per millorar la seva recerca de feina.

La formació, impartida per Isabel Berrocal, tècnica del Departament d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Gavà, està emmarcada dins les accions programades a l’espai virtual del Club de feina. Serà el dijous 29 d’octubre, de 10 a 12h, en modalitat virtual.

Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual. Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot l’email on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Tens dubtes? Contacta’ns

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: