Optimisting: L’optimisme actiu com a clau per a creixement personal

FORMACIÓ JA REALITZADA

Te l’has perdut? Subscriu-te al nostre servei d’avisos per WhatsApp i assabenta’t de les properes formacions i les ofertes d’ocupació. Dona’t d’alta aquí: https://bit.ly/MésInfoServeiWhatsApp

Un estudi que s’ha publicat en Proceedings of the National Academy of Sciences(PNAS) ha conclòs que les persones optimistes viuen fins a un 15% més que els pessimistes. L’optimisme és un atribut psicològic caracteritzat per la creença general que ocorreran coses positives o bé que el futur serà favorable, perquè un podrà prendre les decisions importants.

Demostrar que l’optimisme és molt més que un tret de personalitat, donant pautes de com desenvolupar la capacitat per a gestionar dificultats de la vida.

Continguts:

  • Què és l’optimisting (positivisme actiu)
  • Optimisme i èxit
  • Optimisme i salut
  • Aprendre a ser optimistes (ABC d’Ellsi)
  • Coneix les actituds de l’optimista de veritat.

Aquesta acció formativa s’adreça a persones en situació d’atur inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació que tinguin interès a aprofundir en el coneixement de les seves habilitats, aptitud i actituds pel desenvolupament de  la seva professió i per millorar la seva recerca de feina.

La formació, impartida per Julio Rosales, coach personal i professional. Serà el dijous 5 de novembre, de 10 a 12h, en modalitat virtual.

Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual. Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot l’email on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Tens dubtes? Contacta’ns

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: