Networking vital en temps de crisi

FORMACIÓ JA REALITZADA

Te l’has perdut? Subscriu-te al nostre servei d’avisos per WhatsApp i assabenta’t de les properes formacions i les ofertes d’ocupació. Dona’t d’alta aquí: https://bit.ly/MésInfoServeiWhatsApp

Networking vital en temps de crisi

El networking és la gestió de la xarxa de contactes que té cada persona i que poden ajudar a trobar una feina. Aquesta pràctica permet tenir relació amb altres persones que puguin informar-nos o ajudar-nos a trobar feina. Originalment, el networking tenia caràcter presencial (en fires d’ocupació, esdeveniments, etc.), però actualment les xarxes socials s’han convertit en un gran aliat per trobar feina amb l’e-networking.

El mercat ocult de les ofertes d’ocupació es compon d’aquells llocs per als quals les empreses no fan un anunci explícit perquè prefereixen recórrer a les seves pròpies vies de reclutament, intermediaris o recomanacions de persones de confiança. En aquest sentit el networking et facilita la gestió eficient i eficaç de les ofertes gestionades mitjançant aquesta modalitat.

Per a què serveix el  Networking?

El networking és l’art de crear, gestionar, ampliar i mantenir la xarxa de contactes, via on-line (virtual: xarxes socials, xarxes professionals, blog, web…) i off-line (presencial: esdeveniments, presentacions d’empreses, fòrums, trobades…) amb la finalitat d’establir contactes amb les persones correctes, per aconseguir les entrevistes que ens portaran a un nou lloc de treball.

En aquesta càpsula aprendràs a  aprofundir en el coneixement de l’ús de la xarxa de contactes, les diferents xarxes socials aplicades a la cerca de feina i com pots comunicar efectivament el teu missatge i objectiu professional.

Contingut del curs:

  • Què és el Networking?
  • Tipus de contactes
  • Target i canals de comunicació
  • Com comunicar el missatge personal i professional
  • Gestió de la xarxa: accions específiques
  • Les xarxes socials aplicades al món laboral
  • Les xarxes socials aplicades al món laboral

La formació, Impartit per Francesc Gelida, creador de la web El Candidato Idóneo, serà el 2 d’octubre, de 9.30 a 11.30 h en modalitat virtual.

Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula virtual. Formació 100% subvencionada. PLACES LIMITADES!

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot l’email on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Tens dubtes? Contacta’ns

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: