Acompanyament personalitzat i gratuït per a emprenedors/es

L’Ajuntament de Gavà participa al programa SOS Mentoring destinat a orientar a persones emprenedores en aquests moments d’incertesa econòmica.

El teixit socio-econòmic de Gavà s’enfronta a una situació d’alarma derivada de l’emergència sanitària de la covid-19, que es caracteritza per la paralització de l’activitat econòmica i per una gran incertesa respecte el futur. Aquesta situació posa en risc la continuïtat dels negocis de molts treballadors autònoms i microempreses i, per tant, amenaça amb la destrucció de molts llocs de treball.

És per això que l’Ajuntament de Gavà s’ha sumat al programa SOS Mentoring, una iniciativa de la Fundació Autoocupació que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb més de 400 mentors voluntaris.

SOS Mentoring és un programa de voluntariat en que persones empresàries i directives amb experiència ajuden el col·lectiu d’autònoms i les microempreses a prendre les decisions necessàries per a fer front a aquesta nova crisi, contenint el seu impacte i projectant la continuïtat de les seves activitats professionals i empresarials.

Segons Yolanda Tarango, mentora d’Autoocupació guardonada l’any passat com a segona millor mentora del món per Youth Business International, “són temps per mostrar solidaritat, acompanyant les persones a donar continuïtat a les seves empreses i llocs de treball i ajudant-les a reflexionar sobre com aprofitar les noves oportunitats que vindran”.

SOS Mentoring és un procés d’acompanyament personalitzat en que els/les mentors/es voluntaris/àries comparteixen el seu temps i la seva experiència amb els/les beneficiaris/àries del programa, ajudant-los a diagnosticar bé la situació dels seus negocis i a elaborar i implementar un pla d’acció per a fer front a la crisi derivada de la Covid-19.

Si estàs interessat/da en participar en el programa com a beneficiari/ària o com a mentor/a, contacta amb el Centre de Serveis per a l’Empresa escrivint un correu electrònic a cse@gava.cat o bé trucant al 93 633 34 50.

1 comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: