Oficines del Centre de Serveis per a l'Ocupació Rosa Luxemburg de Gavà.

Al setembre, tornem amb força!

Els Centre de Serveis a l’Empresa i el Centre de Serveis per a l’Ocupació Rosa Luxemburg tornen a estar oberts en horari habitual

Els equips del Departament d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Gavà tornen a ubicar-se als seus equipaments habituals. El Centre de Serveis a l’Empresa (CSE) i el Centre de Serveis per a l’Ocupació Rosa Luxemburg (CSO) obren les seves portes a partir de l’1 de setembre oferint els seus serveis habituals d’assessorament a empreses i persones que busquen feina. El seu horari serà l’habitual: de dilluns a divendres de 9h a 14h i els dimarts i dijous de 15:30h a 18:30. Per assistir-hi serà imprescindible demanar cita prèvia a través de l‘Oficina d’Atenció a la Ciutadania o trucant als telèfons 93 633 34 50 (CSE) o el 93 263 91 20 (CSO).

De totes maneres, ambdós centres oferiran atenció telefònica o per videotrucada com s’ha fet fins ara durant les hores que els centres estiguin oberts. Així mateix, ambdós centres compten amb nova oferta de cursos de formació on s’imparteixen classes en línia. Descobreix-los!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: