Com gestionar la incertesa? (8 de setembre)

Aprèn a gestionar les teves emocions en un context social, econòmic i laboral en plena transformació

ATENCIÓ, les places per aquest curs estan esgotades.

Si estas a l’atur*, t’oferim la formació i les eines que necessites per gestionar les teves emocions enmig d’un context laboral en plena transformació. Si et preocupa la situació actual d’ incertesa, vine i participa a aquest taller que t’ajudarà a superar les teves pors i et permetrà prendre les millors decisions. Impartit per Natàlia Pomar.

La sessió se celebrarà el proper dimarts 8 de setembre de 10h a 12h en modalitat virtual. Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula. PLACES LIMITADES!

*Es sol·licitarà acreditar la situació d’atur amb documentació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i/o del Servicio de Empleo Público Estatal (SEPE).

Contingut del curs

  • Què es la incertesa?
  • Circuits neuronals i emocionals de la incertesa
  • La por i la inseguretat que provoca dins de nosaltres
  • Eines per a la gestió de la incertesa i l’auto suport

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenyaImportant: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot l’email on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: