L’ansietat

La situació després de la covid-19 ens suposa un nou repte i una nova manera d’afrontar la realitat

La “nova normalitat” després de la situación d’alarma viscuda crea un grau important d’incertesa, nous reptes i noves estratègies per aforntar-la. Què canviarà? Quan tornarà la normalitat? Quan podré fer això /o allò?

Les respostes a totes aquestes preguntes poden generar un estat d’ansietat general. Tot seguit repassarem les causes d’aquesta ansietat i unes quantes tècniques que et poden ajudar a fer-hi front, a través d’aquest vídeo amb Isabel Berrocal, tècnica del Centre de Serveis per a l’Ocupació Rosa Luxemburg.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: