Logo web mesquemaigava.cat

Més que Mai Comerç de Gavà, el directori de comerços, serveis i restauració

T’expliquem com registrar el teu negoci i incrementar les teves vendes

El web Més que Mai Comerç de Gavà estrena un nou a través del qual les empreses poden donar-se a conèixer a la ciutadania. Aquest directori està integrat amb la resta de serveis que ofereix la plataforma, que permet accedir a ofertes i venda de productes i serveis.

El directori de negocis emmagatzema les dades de cada establiment i se’n fa difusió a través dels canals disponibles de la plataforma -principalment xarxes socials- amb l’objectiu d’animar als clients/es potencials a utilitzar-lo i facilitar-los a recerca de productes i serveis de tota la ciutat.

L’Ajuntament de Gavà va crear el web mesquemaigava.cat per donar suport al comerç de la ciutat quan molts dels establiments de la ciutat estaven tancats total o parcialment. En aquesta plataforma, accessible des de tots els dispositius, els clients/es poden comprar vals per un determinat import i posteriorment bescanviar-los per productes o serveis als establiments. A dia d’avui Més que Mai Gavà compta amb més de 100 de comerços adherits i 4.600 usuaris; durant el confinament s’han comercialitzat més de 5.000 euros en productes i serveis.

Per poder registrar-se al directori, cal omplir el formulari d’inscripció de la plataforma Més que Mai Gavà. La inscripció és gratuita:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: