Aparador d'una botiga de complements i sabates.

Comença la fase 3: tot el que necessites saber per reobrir el teu negoci

A partir del dijous 18 de juny, Barcelona i la seva àrea metropolitana passa a fase 3. Els comerços i locals de serveis poden obrir al públic, però aplicant un seguit de mesures d’higiene, seguretat, aforament i prevenció.

ATENCIÓ: Amb l’entrada en vigor de la l’Etapa de la Represa, la Generalitat de Catalunya preveu emetre noves indicacions en els propers dies. Per tant, la informació que hi ha aquí està subjecta a futurs canvis

La regió sanitària de Barcelona i la seva àrea metropolitana passen a la Fase 3, per lo que s’aixequen restriccions i les empreses poden començar a reprendre la seva activitat habitual. A continuació, t’expliquem com aplicar la nova normativa al teu negoci.

Tens dubtes o necessites informació? T’ajudem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: