Dos operaris manipulen carretons de càrrega en una nau industrial.

Jornades web “Indústria 4.0, el futur ja és aquí”

En un context de transformació econòmica, les empreses del món de la logística són un vector d’innovació i canvi per al teixit productiu del Baix Llobregat.

El món econòmic i laboral després de la covid-19 serà molt diferent de l’actual i les empreses han de saber afrontar aquests canvis per mantenir la seva productivitat i eficiència. Per això organitzem el cicle de webinars Indústria 4.0: el futur ja és aquí, que vol impulsar la innovació tecnològica i digital com a eina de desenvolupament econòmic, i fomentant la transformació empresarial en qualsevol àmbit de l’organització amb la fita de generar noves oportunitats.

Aquestes jornades estan enfocades al teixit productiu i empresarial de la zona Delta del Baix Llobregat, dintre del projecte “Distribució i Logística com a motor de la competitivitat a la zona Delta del Baix Llobregat” emmarcat dins del projecte Ocupació a la Indústria Local (OIL), iniciativa de la Diputació de Barcelona i en col·laboració del Consell Comarcal i ajuntaments de Castelldefels, Gavà, Sant Boi de Llobregat, El Prat de Llobregat i Viladecans.

Aquestes sessions se celebraràn els dies 18 i 25 de juny i els dies 2 i 9 de juliol de forma virtual. Pots descarregar-te el programa amb els continguts aquí i inscriure’t de forma independent a les conferències. Si tens informació o dubtes, pots adreçar-te al Centre de Serveis a l’Empresa a través del telèfon 93 633 34 50 o escrivint un correu a cse@gava.cat.

Transformació digital a les organitzacions: implicacions, nous reptes i noves oportunitats

18 de juny de 16:30h a 17:30h

Amb Francesca Torrell, experta en Indústria 4.0 i professora de la UPC- Baix Llobregat. Consultora acreditada d’ACCIÓ en estratègia, operacions d’innovació, RIS3CAT i Indústria 4.0.

Talent humà i transformació dels equips

25 de juny de 16:30h a 17:30h

Amb Núria Salán. Doctora en Ciència dels materials i Enginyeria metal·lúrgica, professora de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i actual presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia (SCT), la filial tècnica de l’Institut d’Estudis Catalans.

Comunicació digital i Social Selling, nous mecanismes de venda

2 de juliol de 16:30h a 17:30h

Amb Sonia Duro, consultora de Marketing Digital y Social Selling especialitzada en Marketing de Continguts. Formadora en màsters i postgraus. Mentora de comercials i emprenedors digitals. Llicenciada en Psicologia amb més de 20 anys d’experiència en vendes.

Taula rodona. Talent logístic en la pime, recomanacions per a un món digital.

9 de juliol de 16:30h a 17:30h

Amb Alfonso Roig, CEO de Stayrelevant i consultor associat al Institut d’Empresa i Talent Digital (ITED), expert en transformació digital i professor d’ empresas i escoles de negocis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: