Una dona d'esquenes medita asseguda enmig d'un prat.

Mindfulness: una eina per a la recerca de feina

FORMACIÓ JA REALITZADA

Te l’has perdut? Subscriu-te al nostre servei d’avisos per WhatsApp i assabenta’t de les properes formacions i les ofertes d’ocupació. Dona’t d’alta aquí: https://bit.ly/MésInfoServeiWhatsApp

De vegades mentre estem en situació d’atur o cercant una feina nova pot passar que ens bloquegem i perdem de vista les nostres capacitats i interessos i això pot disminuir la nostra actitud davant els processos de selecció. Per tal de superar aquest període d’angoixa i incertesa, organitzem aquesta sessió d’iniciació sobre el mindfulness, una tècnica reconeguda científicament que ajuda a superar aquestes situacions de bloqueig i que és perfectament aplicable no tan sols a la cerca de feina, sino a les situacions d’estrés que ens podem trobar a la nostra vida diària. Amb aquests principis podràs vèncer els obstacles en la teva ment i entrenar l’autoconsciència, l’atenció, la respiració i l’acceptació per afrontar millor les situacions adverses.

Aquest curs s’impartirà el proper divendres 19 de juny en modalitat virtual. Una vegada formalitzada la teva inscripció ens posarem en contacte amb tu per a que rebis les instruccions que necessites per accedir a l’aula. PLACES LIMITADES!

Contingut del curs

  • Relació entre pensament, emoció i sensacions (el triangle de la consciència).
  • Definició d’estrès: estrès, emoció i pensament.
  • El procés de percepció: com funcionen les nostres creences en la forma d’interpretar la realitat?
  • Iniciació a la gestió emocional: emocions bàsiques, consciència emocional i regulació emocional.
  • Tècniques de relaxació i d’atenció plena.

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot l’email on voldràs que t’enviem l’enllaç per la formació.

Tens dubtes? Contacta’ns

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: