Una mà subjectant una bombeta encesa com a símbol d'idea.

Nou context, noves iniciatives: reorienta el teu projecte empresarial

En un context de transformació econòmica, les empreses petites i mitjanes necessiten repensar, reenfocar, i transformar els seu negoci a la situació actual.

Ara que el teixit productiu està recuperant la seva activitat habitual, les petites i mitjanes empreses tenen el repte d’adequar el seu projecte a les noves necessitats que han sorgit després de l’alerta sanitaria de la covid-19, ja que la pandèmia aquesta ha alterat de forma sensible els patrons de consum i ha obert la porta a nous productes i/o serveis. Des de les administracions s’han posat en marxa plans de reorientació que t’ajudaran a buscar noves formes de creixement per a la teva empresa.

Formació empresarial: Reorienta el teu negoci després de la covid-19

El Centre de Serveis a l’Empresa de l’Ajuntament de Gavà t’ofereix aquest curs orientat a persones empresàries que busquen repensar el seu negoci arrel del període d’incertesa ocasionat per la covid-19 i l’estat d’alarma. És l’hora de transformar el teu negoci per adaptar-te als nous canvis que ja es comencen a notar en el teixit productiu; per això t’oferim el curs Reorienta el teu negoci després de la covid-19, amb l’objectiu que aprenguis a revisar els teus procediments actuals i analitzar si el teu negoci està preparat per fer el salt cap al futur. Impartit per Ivàn de San Nicolàs, Llicenciat en Dret, i especialista en Emprenedoria, Prevenció de Riscos i Protecció de Dades i professional de la Unió de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC).

Programa Consolida’t

L’Ajuntament de Gavà, en col·laboració amb PIMEC, és un dels impulsors en el Programa Consolida’t de suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom, subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Es tracta d’un programa que inclou acompanyament i assessorament a les persones autònomes, a més de formació en aspectes clau de la gestió empresarial per part de consultors/es especialitzats/des de PIMEC. T’ajudaran a fer un anàlisi de la situació actual del teu negoci o projecte empresarial, en el qual identificareu els recursos necessaris per elaborar un pla d’acció i posteriorment gaudiras de seguiment professional.

El termini d’inscripció acaba el 12 de juny.

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya. Important: actualitza la pestanya “Les meves dades”, sobretot l’email a través del qual voldràs que contactem amb tu.

Programa Accelera el Creixement

El programa Accelera el Creixement, impulsat per la Diputació de Barcelona i PIMEC és un programa d’acompanyament personalitzat a pimes durant 9 mesos, a càrrec d’experts en diferents àrees de gestió empresarial, on s’elaborarà un pla de creixement i es donarà suport a la seva execució. L’objectiu és ajudar a les pimes a transformar els seus negocis per aquesta nova realitat. Transformar i re-orientar el model de negoci, identificant les línies de creixement de l’empresa a mig i llarg termini per a poder implementar-les en els objectius estratègics a través d’un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat i a mida segon les necessitats de cada empresa.

Es revisarà l’estratègia de la teva empresa amb experts en diferents àrees de gestió empresarial per definir, dissenyar i implementar el projecte de creixement del teu negoci a través d’un pla d’acció.

Aquest programa de suport t’ajudarà en aspectes com són la innovació empresarial, la transformació digital, la internacionalització, la comercialització i l’obertura de nous mercats i l’organització de la gestió de l’empresa. Està destinat a empreses que compleixin els següents requisits:

  • Ser una micro, petita o mitjana empresa amb 3 treballadors o més.
  • Tenir una trajectòria empresarial igual o superior a 5 anys.
  • Tenir la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona (exclosa Barcelona ciutat).
  • Tenir disponibilitat per seguir parts del programa de forma telemàtica
  • Tenir voluntat d’invertir en el propi creixement.

La data límit per inscriure’s és el 13 de juny de 2022.

Per inscriure’t, accedeix a la nostra Plataforma d’Inscripció. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra’t clicant a la pestanya “Registrar-se” i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya.

Plataforma HUB Talent

L’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha habilitat la Plataforma Hub Talent, que vol servir com a punt de trobada de les iniciatives emprenedores que tenen en comú la innovació, el talent i el coneixement de la nova economia del segle XXI a la metròpolis de Barcelona. Empreses, emprenedors i ciutadania poden proposar reptes amb l’objectiu de trobar altres actors que vulguin compartir coneixement i resoldre’ls junts. També s’hi poden publicar els projectes més innovadors que ja s’hagin fet i que puguin interessar a la resta del món empresarial i la societat.

Permet acollir i projectar qualsevol repte o projecte creatiu i innovador en qualsevol camp d’activitat: producció industrial i manufacturera, educació, art i cultura, ciutadania, integració social, millora de la productivitat d’empreses i organitzacions o digitalització.

En el context social i econòmic actual, el HUB Talent representa una oportunitat per compartir recursos, crear sinergies, contribuir en projectes que ja existeixen i plantejar-ne de nous. D’aquesta manera se sumen esforços, es comparteixen idees i coneixement i es possibilita la connexió entre els agents interessats a resoldre’ls.

Accedeix a la plataforma per donar-te d’alta des d’aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: